Zpracovávám
Seriál Vědma - příběh, obsazení, epizody

Platforma Voyo Originál se na českém trhu definitivně ujala role průkopníka novými žánry. Po úspěšném teenagerovském seriálu Sex O’Clock, sociálním dramatu Jitřní Záře nebo autobiografickém seriálu Iveta, přichází vůbec první česká seriálová fantasy, navíc s hvězdným hereckým obsazením. V seriálu se objeví Dagmar Havlová, Jaroslav Dušek, nebo mladé herecké talenty Josef Trojan, Denis Šafařík a populární zpěvačka Annet X.

Obsah článku
  1. Seriál Vědma příběh
  2. Seriál Vědma obsazení
  3. Seriál Vědma datum premiéry
  4. Voyo Originál
  5. Seriál Vědma Trailer

Seriál Vědma příběh

Seriál Vědma nás zavede do současnosti i do rudolfínské Prahy 16. století. Dvěma královským alchymistům se totiž podařilo vynalézt legendární kámen mudrců, díky kterému přežili až do dnešních dnů. Nesmrtelnost má ovšem vysokou cenu - jejich duše jsou pohlcené temnou energií, kvůli které jsou nuceni opustit svá fyzická těla a otevřít portál do jiné dimenze. Hranici ale chrání tajemná Vědma - a té se snahy alchymistů ani trochu nezamlouvají.

„Chceme zkoušet nové věci. Tentokrát vstoupíme do světa fantasy. Je to velké dobrodružství. Vyžaduje to jinou práci se scénářem, herci, s výběrem lokací, se speciálními efekty. Já osobně jsem u něčeho podobného ještě nebyl,“ řekl na tiskové konferenci producent pořadu Michal Reitler.

Koupit Voyo kupon

Představitel nesmrtelného alchymisty v novém seriálu Vědma Josef Trojan

Seriál Vědma obsazení

Režisérovi Jakubu Kronerovi a jeho mamince - scénáristce Adrianě Kronerové se podařilo pro projekt získat skutečně hvězdné obsazení. V seriálu tak uvidíme ostřílené herce Dagmar Havlovou, Jaroslava Duška i mladé herecké talenty Josefa Trojana, Denise Šafaříka nebo populární zpěvačku Annet X, která byla vloni nominována na Objev roku v anketě Český Slavík.

Seriál Vědma herci/obsazení

  • Josef Trojan
  • Jaroslav Dušek
  • Dagmar Havlová
  • Denis Šafařík
  • Annet X
Hlavní hrdinové nového seriálu na Voyo Vědma

Seriál Vědma datum premiéry

Fantasy novinka bude na Voyo ke zhlédnutí od pátku 16. června 2023. Každý pátek pak přibude jeden nových díl. Minisérie bude mít celkem 5 dílů.

Voyo Originál

Vědma je v pořadí už 9. přírůstkem do rodiny Voyo Original. Po úspěšných seriálech jako Případ Roubal, Jitřní ZářeIvetaKrál šumavy nebo nejnovější Sex O’Clock Voyo vsadilo tentokrát na v Česku prozatím opomíjený žánr fantasy.

Seriál Vědma Trailer

Pokud vás zajímá další momentální hit Netflixu, koukněte na článek Jennifer Lopez jako "Matka" i nájemná vražedkyně na Netflixu.


Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(2) Komentářů
  • I za mě krásně natočeno, moc se série povedla!!!

  • Za mě jeden z nejlépe natočených seriálů,skvělý děj, úžasná hudba ,herci odvedli dobrý kus práce, režie za mě úžasné,kamera jakbysmet, myslím že velmi velmi povedené, děkuji