Zpracovávám
"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na další dobrodružství Tessy a Hardina. Co nového přinese do jejich vztahu další příběh v sérii? Po úspěchu předchozích filmů ze série "After" se očekává, že "After: Pouto" nezklame a přinese divákům emoční napětí i milostná dramata. Podívejme se podrobněji na to, co od tohoto nového filmu můžeme očekávat a kdo si v něm zahraje.

Obsah článku
  1. Pokračování milostného příběhu
  2. Kdo se ve filmu objeví?
  3. Vizuální a hudební styl


Pokračování milostného příběhu

"After: Pouto" navazuje na předchozí filmy série "After", které jsou adaptacemi úspěšné knižní série od autorky Annie Todd. After: Pouto se od ostatních dílů liší tím, že Tess a Hardin se již vyrovnali s mnohými překážkami a potížemi z minulosti. Nyní se mohou opravdu zaměřit na svůj vztah. Film tedy prozkoumává zajímavé otázky: zvládne jejich pouto obrat k sobě samým? Nebo je poklidné období pouze zdáním před bouří a na scéně se brzy objeví nové trable? Jak bude Tess zvládat náročnou kariéru? A může oblíbený pár dohnat nepříjemné překvapení z minulosti?

Koupit poukazy Voyo

Jedním z hlavních prvků série "After" je emocionální napětí a nečekané zvraty v příběhu. Fanoušci se jistě i v novém díle mohou těšit na další dramatické scény a momenty plné vášně a konfliktů. "After: Pouto" slibuje ještě intenzivnější emocionální zážitek, který diváky udrží v napětí až do samého konce.

Tessa a Hardin jsou komplexní postavy s bohatou emocionální paletou. V každém dalším díle série "After" prochází svým vlastním vývojem a růstem. Ani nový díl série "After: Pouto" není výjimkou.

Kdo se ve filmu objeví?

  • Josephine Langford jako Tessa Young: Tessa je hlavní protagonista příběhu, mladá žena, která se snaží najít sebe samotnou, svou vlastní identitu.
  • Hero Fiennes Tiffin jako Hardin Scott: Hardin je tajemný mladík s temnou minulostí, který se stává láskou Tessy. Jeho složitá povaha tvoří důležitou část příběhu.
  • Chance Perdomo jako Landon Gibson: Landon je nejlepší přítel Tessy a důležitá opora v jejím životě. Jeho postava bude mít klíčový vliv na vývoj událostí v novém díle.
  • Louise Lombard jako Trish Daniels: Trish je matka Tessy, která se snaží porozumět a podpořit svou dceru, i když se jejich názory často liší.
  • Rob Estes jako Ken Scott: Ken je otec Hardina, který má také komplikovaný vztah se svým synem.
  • Ariel Yasmine jako Molly Samuels: Molly je sokyně Tessy - snaží se získat Hardina pro sebe a rozpoutat v partnerském vztahu Tess a Hardina potíže.
  • Candice King jako Kimberly: Kimberly je postava, která se objevuje v Tessině profesním životě. Bude mít vliv na její kariéru i osobní život.

Vizuální a hudební styl

Stejně jako předchozí filmy série "After", i "After: Pouto" láká své diváky na vizuálně atraktivní scény. U série je také populární soundtrack, a i nejnovější díl své fanoušky láká na zajímavý hudební podkres.

Nový film slibuje emocionální jízdu plnou napětí, vášně a dramatických zvratů. Ať už jste fanouškem knižní série od Annie Todd nebo milovníkem romantických thrillerů, můžete shlédnout "After: Pouto" celý film online. Od 16. března si můžete celý film “After: Pouto” přehrát v češtině na platformě Voyo! Kupte si Voyo poukazy, ať můžete začít sledovat ihned.

A pokud byste si rádi přečetli i o jiných pořadech, které si můžete na Voyo přehrát, přečtěte si o nové řadě Let's Dance. řady, které si můžete pustit na Voyo, přečtěte si náš článek o nové řadě Let's Dance.


Další zajímavé články

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……

4 největší kauzy v Big Brotheru - ukradené trenýrky a gangster mezi soutěžícími!
  • Daniel Rys
  • 08.01.2024
  • 0

Stávající série světové reality show Big Brother Česko a Slovensko se pomalu chýlí ke konci. Sledovanost údajně nebyla nijak…


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.