Zpracovávám
12 prosincových novinek na Voyo

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice… Začíná zima. Lidé tráví po večerech více a více času schoulení doma před televizí. A i když si některé vánoční klasiky s radostí pustíme i tisíckrát - všichni čekáme na Popelku a jejího prince na bílém koni - také máme chuť pustit si i něco neokoukaného. Voyo si na prosinec připravilo dvanáct zajímavých seriálů a pořadů, které vám čekání na Vánoce jistě zpestří.

Obsah článku
  1. Kuličky
  2. Vánoce na páté avenue
  3. Mateřská láska
  4. Alfa a Omega
  5. Pán profesor
  6. Mama na prenájom
  7. Tomáš a kamarádi
  8. Země dinosaurů 6: Tajemství ještěří skály
  9. Alvin a Chipmunkové
  10. Vysněné rande
  11. Nezůstat sama
  12. Marcela

Kuličky

Český film Kuličky.

Hodnocení na ČSFD: 59 %

Kuličky jsou český povídkový film z roku 2008. Povídky humorně zachycují krátké příběhy ženské manipulace. A že rozhodně nejde jen o pláč, slzy a vydírání: v Kuličkách se objeví i povídání o ambiciózním sebeobětování a silné schopnosti empatie.

Film mapuje tyto ženské dovednosti od nejútlejšího věku až po smrt (a dále..) Diváka také potěší různorodost prostředí, v kterých se povídky odehrávají: podívá se totiž s hlavními hrdiny třeba na faru, ale i na technopárty. Mezi novinky na Voyo se zařadí už 1.12.

Pořiďte si dárkový poukaz Voyo a udělejte radost svým blízkým.

Koupit poukazy Voyo

Vánoce na páté avenue

Americké Vánoce na páté avenue.

Hodnocení na ČSFD: 52 %

Pokud máte chuť na klasický vánoční film, pusťte si Vánoce na páté avenue. Kanadský film režírovaný Amy Force kloubí tradiční vánoční romantiku s dramatem. Přeneste se na chvilku do New Yorku. Sledujte, co se stane, když nadšená designérka interiérů Eva vyzdobí (na žádost jeho matky) penthouse náladovému spisovateli Lucasovi…

Mateřská láska

Mateřská láska

Mateřská láska je v Česku ještě poměrně neznámá turecká telenovela z roku 2022. Dotýká se velmi citlivých témat. Jednotlivé díly sledují dlouhodobé manželství Cemre a Murata, jejichž dcerka Zeynep má těžkou srdeční vadu. Ačkoliv je spolu manželský pár šťastný, zažívá velkou zkoušku.

Cemre navíc také jednoho dne zjistí, že její život není takový, jak se zdá: dozví se, že byla v dětství adoptovaná. A aby nebylo šokujících novinek málo, objeví se jí v životě také její sestra - jednovaječné identické dvojče. Jak Murat a Cemre naloží s těžkým osudem zjistíte na Voyo už od 4.12.

Alfa a Omega

Alfa a Omega

Hodnocení na ČSFD: 59 %

Film naprosto odlišného ražení než všechny předchozí. Pokud máte rádi animáky a baví vás zejména ty ze zvířecí říše, zpozorněte: Alfa a Omega jsou totiž tituly, kterými se honosí vlčí smečka, jejíž osudy budete ve filmu sledovat. Určitě se zasmějete. Čekají na vás totiž dobrodružství s rozzuřenými medvědy, husa, která má ráda golf, příběhy plné stopování a nebezpečných kaskadérských kousků.

Celým příběhem vás provedou Kate a Humphrey: dva vlci, kteří však mají ve své vlčí smečce úplně jiné postavení…

Pán profesor

Hodnocení na ČSFD: 60 %

Slovenský seriál z roku 2020 určitě nesmí uniknout žádnému fanouškovi oblíbeného slovenského herce Tomáše Maštalíra. Ten zde hraje třídního učitele druháků na gymnáziu jménem Samo. Prožívá spolu se svými studenty různá úskalí, řeší aktivně jejich problémy a baví se nad veselými příhodami z jejich pubertálních životů.

Samo však není úplně běžný učitel a učí…no, zkrátka trochu jinak. I proto se brzy dostane do konfliktu s přísným ředitelem školy. A aby bylo v seriálu opravdu všechno, dějem zamíchá ještě také příchod nové atraktivní kolegyně Klaudie…

Mama na prenájom

Mama na prenájom

Hodnocení na ČSFD: 44 %

Na Slovensku ještě chvíli zůstaneme. V novém slovenském seriálu budeme sledovat spletité osudy rodiny, která se snaží splnit přání malé holčičce - šestileté dcerce Hance. Hanka totiž nikdy nepoznala maminku. Odešla od nich, když byla Hanka ještě miminko. Její otec Martin jí však po nekončících otázkách o mamince slíbí, že ji k narozeninám mámu přivede ukázat. Sám však netuší, jak to provede. Nakonec se však objeví poměrně elegantní řešení…

Tomáš a kamarádi

Tomáš a kamarádi

Pozor pozor, tato novinka o nejlepším seriálu na Voyo pro kluky nesmí uniknout žádným malým očím! Od 5.12 na Voyo najdou naši nejmenší milované animované příhody mašinky Tomáše. Navštívíme ostrov Sodor, na kterém děti čekají mnohá dobrodružství a spousta zábavy. V seriálu se samozřejmě objeví i všichni známí vláčkoví kamarádi a určitě nejmenším divákům zpříjemní dlouhé čekání na Vánoce. 

Země dinosaurů 6: Tajemství ještěří skály

Země dinosaurů: Tajemství ještěří skály

Hodnocení na ČSFD: 64 %

Další animovaný film pro malé diváky, tentokrát však potěší spíše fanoušky dinosaurů. Od 11.12 mohou děti sledovat tento dobrodružný film o Ješteří skále, na které podle legendy žije obrovský dinosaurus s nadpřirozenými schopnostmi. A aby měl film pořádnou zápletku, dva malí dinosauři se rozhodnou zjistit, jestli je na pověsti také trochu pravdy - a na skálu se společně vydají. Co je na pouti čeká, zjistíte, pokud si koupíte náš Voyo poukaz

Alvin a Chipmunkové

Alvin a Chipmunkové

Hodnocení na ČSFD: 54 %

První díl ze série o animovaných veverkách, který vyšel už v roce 2007, přesto má však stále mnoho fanoušků. Alvin, Simone a Theodor umí nejen mluvit, ale také jsou to pěvecké superstar. A takový talent nesmí zůstat bez povšimnutí - a veverkám ke slávě pomůže producent David. Spolu s jeho pomocí nahrají desku a začnou se topit ve slávě a davech fanoušků. Protože jsou však veverky hodně divoké a akční, Davidovi s nimi brzy začne docházet trpělivost…Povede se jim najít společnou cestu a domluvit se? To zjistíte už od 12. prosince, kdy se pohádka zařadí mezi Voyo novinky.

Vysněné rande

Vysněné rande

Hodnocení na ČSFD: 47 %

Další romantický vánoční film, který dokreslí zimní atmosféru. Tentokrát se hlavní dvojice, Molly a Patrick, potýká s poněkud nevšední situací: během Vánoc se tito dva lidé, kteří se do této doby neznali, po internetu domluví, že Mollyin velký statek s Patrickem vymění za jeho luxusní byt. A jak se domluví, tak i udělají. Tato nekonvenční situace je vede k telefonátům a společnému kontaktu, který se jim zamlouvá stále víc a víc…

Nezůstat sama

Nezůstat sama

Hodnocení na IMDB 5,1/10

Může být člověk šťastný, i když je na Vánoce sám? To se snaží zjistit Morgan, hlavní hrdinka tohoto vánočního filmu z roku 2022. Po rozchodu se svým přítelem Liamem se jí moc do slavení Vánoc nechce. Protože se jí příliš nedaří ani v práci, doporučí jí šéf vánoční dovolenou v Klubu osamělých vánočních srdcí. Ale pozor! V tomto klubu se během Vánoc nesmí randit. Co se však stane, když se najednou ve dveřích objeví Liam? To se dozvíte na Voyo už 7. prosince.

Marcela

Marcela

Hodnocení na ČSFD: 85 %

Časosběrné dokumenty Heleny Třeštíkové jsou zkrátka legendární. Marcela je jeden z nejsilnějších příběhů z dokumentární série Manželské etudy. Její příběh je opravdu silný. Se svým manželem Jiřím se rozvedla již po dvou letech od svatby; Jiří se odstěhoval k rodičům, Marcela zůstala žít sama s dcerou.

Bývalí manželé mají také syna, s kterým ale nemá Marcela dobrý vztah. Na konci natáčení etud dceru Marcely zabil vlak. To vzbudilo v lidech velkou vlnu solidarity a posílali Marcele různé dary a finance. Třeštíková zůstala po natáčení Manželských etud se ženou dále v kontaktu, což dalo v roce 2006 vzniknout celovečernímu dramatickému filmu. Film si můžete na Voyo pustit už od 12.12. Se svým vysokým hodnocením patří mezi nejlepší filmy na Voyo. 

Mrkněte také na 5 nejlepších hororů na Voyo v zimě 2023.


Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

4 největší kauzy v Big Brotheru - ukradené trenýrky a gangster mezi soutěžícími!
  • Daniel Rys
  • 08.01.2024
  • 0

Stávající série světové reality show Big Brother Česko a Slovensko se pomalu chýlí ke konci. Sledovanost údajně nebyla nijak…


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.