Zpracovávám
Seriál Sex O’Clock - obsazení, příběh, vše o seriálu

Voyo představuje nový rodinný seriál, který má rozvířit stojaté vody české seriálové produkce. Po vzoru populárních zahraničních sérií jako je Sex Education nebo norská série Skam se i u nás tvůrci odvážili natočit projekt o mladé generaci. Vsadili přitom na vtip, nadhled i zobrazení závažnějších témat.
Lídrem nových projektů je trochu překvapivě právě Nova a její streamovací platforma Voyo Originál. O čem nový seriál bude, kdo si v něm zahrál a kdy budou mít jednotlivé díly premiéru?

Obsah článku
  1. Seriál Sex O’Clock datum premiéry
  2. Seriál Sex O’Clock příběh
  3. Maxmilián Kocek v roli Adama
  4. Jana Švandová v roli babičky Grety
  5. Voyo Originál
  6. Sex O’Clock trailer Voyo

Seriál Sex O’Clock datum premiéry

První díl nového seriálu má premiéru v pátek 10. března 2023. Další díly uvidíte každý pátek v týdenním intervalu na Voyo. Celkem je plánováno 10 epizod.

Zatím se počítá pouze s jednou řadou. Není ale vyloučeno, že v případě úspěchu bude mít seriál pokračování.

Hlavní hrdinové nového seriálu Sex O Clock v kabrioletu

Seriál Sex O’Clock příběh

Hlavním hrdinou je patnáctiletý Adam, který zpočátku řeší běžné puberťácké trable - jestli má skončit s profesionálním tancem a mít tak víc času na své kamarády nebo jak se sblížit s nejlepší kamarádkou své ségry, do které je tajně zamilovaný. Všechno ale nabere nečekaný vývoj poté, co jeho otec před celou rodinou oznámí coming out.

Odvážně zvolené téma, skvělá technická stránka podpořená kvalitním scénářem od zkušeného Matěje Randára slibují na české poměry jedinečnou podívanou. Scénář navíc řeší i generační problémy Adamových rodičů a prarodičů, takže si seriál užije celá rodina.

„Konečně je tu český seriál o pubertě! Přidrzlý, otevřený, vtipný a pod tím vším závažný. Oceňuji, že producenti zvolili výrazný výtvarný styl, příběh zasadili do Zlína, obsadili nové tváře a těm známým dali role, jaké nás překvapí a budou bavit,“ řekl k seriálu ředitel TV Nova a Voyo Michal Reitler.

Koupit Voyo kupon

Maxmilián Kocek v roli Adama

Hlavní roli patnáctiletého Adama si zahrál talentovaný herec Maxmilián Kocek. Jde o jeho vůbec první hereckou roli, stejně jako ostatní dětští herci v seriálu si s ní ale poradil jako zkušený profesionál.

K seriálu říká: „Sex O’Clock je o vztazích mezi dětmi a rodiči, vlastně celkově o vztazích a taky o lásce, sexualitě, problémech a o těžkých rozhodnutích.“

Hlavní hrdinové nového seriálu Sex O Clock v kabrioletu

Jana Švandová v roli babičky Grety

Známá herečka Jana Švandová si v seriálu zahrála roli babičky Grety, která na první pohled působí moralistickým a úzkoprsým dojmem. Svou roli i spolupráci s mladými herci si velmi pochvalovala. Nový český seriál dokonce přirovnala k veleúspěšnému Sex Education z Netflixu:

"Když jsem dostala nabídku na tenhle seriál, podívala jsem se na seriál Sex Education a myslím si, že náš seriál je lepší.”

Herečka Jana Švandová v roli moralistické babičky

Seriál Sex O’Clock obsazení

  • Maxmilián Kocek - hlavní hrdina Adam
  • Tomáš Sean Pšenička a Kryštof Švehlík - nejlepší kamarádi Adama
  • Sára Korbelová - ségra Adama
  • Karolin Omastová - kamáradka Adamovi ségry
  • Jan Révai - otec Adama
  • Petra Bučková - maminka Adama
  • Jana Švandová - Adamova Babčika Greta
  • Sára Korbelová - Adamova sestra Ema

Voyo Originál

Sex O’Clock je už v pořadí 8. přírůstkem do rodiny Voyo Original. Po úspěšných seriálech jako Případ Roubal, Jitřní ZářeIveta nebo Král šumavy Voyo vsadilo tentokrát na téma pro teenagery.

Již brzy se navíc budeme moci těšit také na fantasy sérii Vědma nebo kriminální minisérie Matematika zločinu a Extraktoři.

Sex O’Clock epizody

  1. díl - datum premiéry 10.3. 2023
  2. díl - datum premiéry 17.3. 2023
  3. díl - datum premiéry 24.3. 2023
  4. díl - datum premiéry 31.3. 2023
  5. díl - datum premiéry 7.4. 2023
  6. díl - datum premiéry 14.4. 2023
  7. díl - datum premiéry 21.4. 2023
  8. díl - datum premiéry 28.4. 2023
  9. díl - datum premiéry 5.5. 2023
  10. díl - datum premiéry 12.5. 2023

Sex O’Clock trailer Voyo


Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(1) Komentářů
  • 1