Zpracovávám
Tipy na dárky pro kolegyni

Nemůžete se s týmem domluvit, jaký dárek koupíte kolegyni k narozeninám? Nebo hledáte perfektní dárek na rozloučenou? Organizujete večírek a máte na starost sehnat vánoční dárky pro kolegyně? Ať už odpovíte jakkoliv, věříme, že u nás najdete vhodný tip. Obdarovávání kolegů a kolegyň může být trochu oříšek. Ne vždy své kolegy a kolegyně tak dobře známe. Pravděpodobnost přešlapů a dárkových faux-pas je tedy vyšší. U nás ale najdete ten správný tip.

Obsah článku
  1. Originální dárek pro kolegyni? Šperk!
  2. Darujte koncert či divadlo
  3. Dárek, který potěší každou kolegyni
  4. Malý dárek pro kolegyni
  5. Univerzální dárek

 

Existuje totiž poměrně spolehlivý způsob, jak zajistit, že se váš dárek bude kolegyni líbit: a to tak, že vyberete mezi našimi dárkovými poukazy pro kolegyni.

Originální dárek pro kolegyni? Šperk!

Žena se šperkem.

Pokud chcete pro kolegyni krásný dárek na památku, můžete jí darovat poukaz na Šperky.cz. Může si tak vybrat šperk, který se jí opravdu líbí - a vy darujete milé překvapení, které bude moci nosit na krku či zápěstí a které vám ji bude připomínat. Na Špercích.cz zakoupíte nejen jednotlivé šperky, ale také elegantní sady náušnic a řetízků či speciální příslušenství, jako je ultrazvuková čistička šperků nebo hrací šperkovnice.

Tip: šperky jsou luxusní dárky a je dobré věnovat pozornost způsobu, jakým podobný dárek předáváme. Na Givery máte možnost dárkový poukaz zakoupit také v luxusním vysouvacím balení v dvou barevných variantách, které poukaz opravdu “vyšperkují”. Kromě Šperky.cz na našem webu zakoupíte například poukazy i na sesterský web Parfémy.cz

Koupit poukaz na Parfémy.cz

Darujte koncert či divadlo

Žena sedící v kině.

Zážitkové dárky jsou vždy příjemným překvapením. Pokud víte, že má vaše kolegyně ráda kulturu a sem tam chodí na koncerty, festivaly či do divadla - ale vy přesně nevíte, jakou že hudbu to vlastně poslouchá a na který festival jezdívá - určitě jí uděláte radost poukazem na Ticketmaster. Na Ticketmasteru si totiž může vybrat mezi širokou škálou různých (nejen) kulturních představení a akcí. Hitem je například koncert Stinga v Plzni příštího roku nebo Hozier, kterého stihnete ještě letos.

Dárek, který potěší každou kolegyni

Ať už se znáte lépe nebo hůře, jednou věcí si můžete být jistí: v lékárně nakupuje opravdu každý. Proto mezi našimi tipy na dárky pro kolegyni nabízíme poukaz do Lékárny.cz. V tomto online obchodě si obdarovaná může vybrat i mezi speciálními vánočními balíčky. Jedná se také o skvělý dárek pro kolegyně-maminky, které určitě využijí speciální produkty pro matku a dítě, nebo pro kolegyně-sportovkyně, které zase potěší široká nabídka vitamínů a výživových doplňků. Lékárna.cz nabízí mimo jiné také i kosmetiku, parfémy, zdravé potraviny a dárky pro domácí mazlíčky. Spektrum výběru je tedy opravdu široké!

Malý dárek pro kolegyni

Žena na randě.

Pokud hledáte malý a vtipný dárek pro kolegyni, o které se ví, že by k sobě ráda někoho do páru, jistě ji potěší poukaz na Tinder. S tímto poukazem získá přístup k prémiovým funkcím této známé aplikace - to znamená, že může třeba za den udělit neomezený počet Líbí se mi nebo získat možnost chatovat s nezadanými kdekoliv ve světě. Vsaďte se, že na příštím vánočním večírku nebo v kuchyňce uslyšíte spoustu skvělých a zábavných historek o randění!

Univerzální dárek

A pokud stále nevíte a stále jsme vás nenavnadili, nevadí. Už od 300 korun totiž můžete koupit univerzální poukaz na Givery.cz, s kterým si vaše kolegyně může vybrat naprosto cokoliv z naší nabídky. Flexibilnější dárek opravdu nenajdete!

Pokud by vás případně zajímalo, jak dárkový poukaz pro kolegyni hezky a kreativně zabalit, najdete na našem blogu článek se zajímavými tipy.


Další zajímavé články

5 tipů na dárek k narozeninám na poslední chvíli
  • Vojtěch Mišura
  • 20.04.2023
  • 0

Zjistili jste právě, že někdo z vašich blízkých má dnes narozeniny a vy pro něho nic nemáte? Nevěšte hlavu! Dárkové poukazy…

5 tipů na dárek ke Dni dětí
  • Kateřina Kučerová
  • 31.05.2023
  • 0

Sestavili jsme pro vás seznam s pěti nápady na dárky, které potěší malé i starší děti. Nezáleží na tom, jestli sháníte naučné a…


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.