Zpracovávám
Jak originálně zabalit dárkový poukaz

Sezóna dárků se blíží. Všichni víme, že k Vánocům patří i magická očekávání. Momenty, kdy držíme v ruce kouzelný balíček a pořád netušíme, co v něm bude... Kromě klasických ponožek, veselých svetrů, kosmetiky a elektroniky si ale lidé čím dál častěji nadělují i poukazy a vouchery. Givery nabízí nejrůznější balení dárkových poukazů. Navíc pro vás máme tipy, jak zabalit poukaz opravdu originálně. Je libo voucher v nekonečné krabici, vlastnoručně vyrobenou obálku nebo voucher jako květinový pugét?

Obsah článku
  1. Jak balíme v Givery
  2. Jakýkoliv u nás zakoupený voucher můžeme zaslat v dárkovém balení.
  3. Luxusní dárkové balení
  4. 10 tipů, jak originálně zabalit dárkový poukaz

Takový poukaz nebo voucher, to bývá často jenom takový kousek papíru, ne? Pokud se nám vůbec teda dostane do ruky a nepřijde nám jenom nějaký kód do e-mailu.. Jde vůbec poukaz zabalit vtipně a originálně?

Jak balíme v Givery

U nás v Givery obdarovaného nechceme ochudit o kouzelný pocit překvapení, který zmiňujeme výše. A protože o tištěné poukazky zájem rozhodně je, rozhodli jsme se vytvořit originální balení voucherů, které si naši zákazníci kupují.

Jakýkoliv u nás zakoupený voucher můžeme zaslat v dárkovém balení.

Opravdu jakýkoliv. Od poukazu do Alzy přes H&M až po Ticketmaster zážitkové vouchery.

Po zakoupení produktu se vám objeví stránka, na které máte možnost vybrat si způsob doručení voucheru.

Následně máte na výběr mezi dvěma tištěnými variantami:

Nabízíme:

  • dárkové balení, kdy vám poukaz přijde vytištěný v dárkové obálce,
  • luxusní balení.

Skvělé taky je, že poukazky, které tiskneme, se k vám vždy snažíme dostat co nejrychleji – a povedlo se nám stáhnout dobu jejich doručení na 2-3 dny. Po Praze můžete dokonce využít služeb Liftago kurýra – a pokud stihnete za poukaz zaplatit do tří hodin (a je pracovní den), dostane se k vám ještě týž den!

Luxusní dárkové balení

Luxusní balení voucheru nabízíme ve dvou barevných variantách.

Černozlatá varianta jistě potěší hlavně milovníky jednoduchosti. Růžová, která je jemnější, ale o nic méně elegantní, udělá také jistě radost.

Naše luxusní poukazy balíme navíc opravdu chytře: ani po otevření balíčku nebude mít obdarovaný hned jasno a bude zvídavě rozbalovat dál. Poukazy jsou totiž skládací a výsuvné – nejprve se šikovně odkryje část obálky, na kterou můžete napsat osobní vzkaz nebo věnování, a až poté se dostaneme k samotnému voucheru. O překvapení tedy rozhodně není nouze.

10 tipů, jak originálně zabalit dárkový poukaz

Pořád přemýšlíte? Naše luxusní varianta voucheru je sice krásná – ale vy byste chtěli ještě originálnější nápad, jak vtipně zabalit poukazku? Máme pro vás pár zajímavých nápadů – a věříme, že se najdou tipy i pro ty z vás, kteří hledají humornou variantu.

1. Nekonečná krabice

    Pokud chcete obdarovaného rozhodně pobavit a i trochu potrápit, můžete mu připravit překvapení v podobě „nekonečné krabice“. Do velké krabice dáte menší, do ní zase menší, do ní zase menší...a do té úplně nejmenší nakonec dáte papírovou poukázku (klidně některou z našich dárkových variant)

    2. Účel světí prostředky

    Chcete někomu darovat cestovatelský zážitek? Zabalte voucher do cestovatelské, například kosmetické, taštičky, kde jej najde jako překvapení. Zubní hygiena? Zabalte jej do sady s kartáčkem. Nezapomeňte však obdarovaného upozornit, aby si dárek nezapomněl opravdu otevřít, a aby jej otevřel opatrně.

    3. Kam vítr, tam plášť

    Šály a šátky jsou v módě – a navíc jsou krásnými (nejen) vánočními dárky. Pokud přemýšlíte nad darováním šátku nebo šály, můžete svůj dárek pozdvihnout na ještě vyšší úroveň. V zahraničí je momentálně balení poukazek a dárkových karet do saténových šátků velmi populární.

    4. Hravě

    Pokud chcete nadělit poukazku dětem, můžete poukazku nápaditě přibalit k zajímavé hračce – a nechat dítě voucher chytře najít třeba ve lví tlamě.Nebo na zádech jejich oblíbeného zvířete...fantazii se meze rozhodně nekladou!

    5. Origami

    Kdo by neznal japonskou skládačku origami...Pokud si troufnete, zkuste složit oblíbený předmět/zvíře/rostlinu pro člověka přímo z poukázky! Ideální je vybrat model, pro který není zapotřebí tolik ohybů, abychom poukaz nezničili. Případně se dají také podle origami návodů složit i originální obálky.

    6. Vlastnoručně vyrobená obálka

    DIY projekty jsou čím dál populárnější, a není divu. Vždyť výsledný dárek je osobitý, originální a obdarovaný si bude vždy pamatovat, od koho jej dostal. Můžete zkusit vyrobit vlastní obálku za použití předmětů, které vás s obdarovávaným pojí: ať už jsou to vytištěné fotografie, lístky z kina, legrační post-ity, které si necháváte doma na kuchyňské lince...Obecně dokáží obálku ozdobit a pomalovat nápaditě i děti - což může udělat radost babičkám a dědečkům.

    7. Z roličky toaletního papíru

    Tento tip se zdá možná podivný, ale je vlastně velmi elegantní a minimalistický. Podívejte se na video:

    8. Květinový pugét

    Zvláště v případě, že máme poukazek nebo kuponů víc, se hodí tento nápad: zakomponovat poukazky do kytice. Je možné samozřejmě použít i jen jeden voucher, který do kytice necháme navázat.

    9. Kutálej se, klubíčko...

    Pro hravý zážitek z rozbalování můžeme dárkovou kartu nebo voucher obmotat vlnou a naše milé vyzvat legračním papírovým pobídnutím „zatáhni!“, přivázaným ke konci provázku. A lavina se může spustit…

    10. Práskací balon

    Pokud vaše blízké neděsí hlasité „POP!“, kdykoliv praskne balon na dětské párty, nabízíme tuto dramatickou možnost jako velmi originální způsob, jak zabalit voucher. Voucher je zapotřebí srolovat a vložit do nenafouknutého balonku. Ten po nafouknutí označíme tak, aby obdarovaný pochopil, co po něm chceme za výkon 😊

    Pro největší vtipálky posíláme ještě bonusový odkaz na legrační návodné video, jak vtipně zabalit voucher nebo peníze:


    Další zajímavé články

    5 tipů na dárek k narozeninám na poslední chvíli
    • Vojtěch Mišura
    • 20.04.2023
    • 0

    Zjistili jste právě, že někdo z vašich blízkých má dnes narozeniny a vy pro něho nic nemáte? Nevěšte hlavu! Dárkové poukazy…

    5 tipů na dárek ke Dni dětí
    • Kateřina Kučerová
    • 31.05.2023
    • 0

    Sestavili jsme pro vás seznam s pěti nápady na dárky, které potěší malé i starší děti. Nezáleží na tom, jestli sháníte naučné a…


    (0) Komentářů
    Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.