Zpracovávám
5 tipů na dárek ke Dni dětí

Sestavili jsme pro vás seznam s pěti nápady na dárky, které potěší malé i starší děti. Nezáleží na tom, jestli sháníte naučné a kreativní dárky pro dívky nebo třeba roztomilé dárky pro batolata. Hračkárny nabízejí nejširší paletu všech možných hraček, deskových nebo karetních her či dětských uměleckých potřeb. Ty děti nejen moc potěší, ale podílejí se i na jejich přirozeném duševním rozvoji.

Obsah článku
  1. Hračky pro malé i velké najdete v Bambuli
  2. Něco nového do šatníku
  3. Pěstování koníčků
  4. Dobrodružná knížka
  5. Videohra na PlayStation, Xbox nebo Nintendo pro větší
  6. Vybírejte srdcem

1) Hračky pro malé i velké najdete v Bambuli

Pokud hledáte vhodný dárek ke Dni dětí, správnou volbou určitě může být dárkový poukaz do Bambule, který je univerzální a poskytuje rodičům možnost zvolit si hračku přesně podle vkusu drobotiny. Problematické často bývá vybrat dárky pro nejmenší, s poukázkou však ani to není žádná katastrofa. Maminka s tatínkem totiž vždycky vědí, co je pro jejich potomstvo to nejlepší.

Nejlepší dárek pro děti lego v obchodě Bambule

2) Něco nového do šatníku

Oblečení je pro děti často spíš tak trochu spotřebním zbožím. Prodřené paty u ponožek, roztrhané kalhoty nebo nenávratně zašpiněné tričko jsou pro některé uličníky běžnou praxí. Dárek v podobě nového kousku oblečení je tedy praktickou volbou, zároveň ale bez pochyby můžete zabodovat i u obdarovaného.

Není pravda, že měkké dárky jsou vždy zklamáním. Stačí vybrat něco pěkného například s motivem oblíbených dětských hrdinů a úspěch bude zaručen. Takové kousky lze snadno sehnat třeba s H&M dárkovým poukazem. Ponožky se superhrdinou nebo čepice s princeznami jsou skvělé i jako obyčejný drobný dárek pro děti.

3) Pěstování koníčků

Chtěli byste dárkem svou ratolest zároveň vést určitým směrem a rozvíjet tak její talent? Stačí dítě chvíle pozorovat a určitě brzy zjistíte, co jej baví a okouzluje, dokonce možná čemu by se rádo věnovalo, až vyroste. Krásným dárkem může být třeba hudební nástroj, sportovní náčiní či výtvarná sada.

Jiné dětské oči může rozjasnit malý fotoaparát nebo dokonce obyčejný atlas motýlů. Za podporování v zálibách a vstřícný přístup při objevování vlastního nadání se vám vaši potomci jednou odmění neskonalým vděkem.

Malý kluk s fotoaparátem

4) Dobrodružná knížka

Někteří z nás jsou knihomoly od přírody, někteří se do pravidelné četby musí teprve prokousat přes nějaký nezapomenutelný čtenářský zážitek. To stejné samozřejmě platí i u dětí. Ať už je váš školák náruživým čtenářem, nebo raději běhá po venku, při správné volbě je kniha vždy skvělým dárkem.

Na výběr je z tolika titulů a autorů, že na světě právě ta vyvolená kniha čeká na úplně každého - stačí ji jen objevit. Ačkoliv moderní zábava upřednostňuje vizualitu, knihy stále nevychází z módy. Knížky navíc posilují schopnost čtení, obohacují slovní zásobu a podporují dětskou představivost. Je to tedy nejen příjemný oddych, ale i smysluplné trávení volného času s investicí do budoucna.

5) Videohra na PlayStation, Xbox nebo Nintendo pro větší

Máte dojem, že váš oslavenec je na hračkárnu už trochu velký a takové hračky by zkrátka neocenil? Co by v tom případě rozhodně ocenit mohl je počítačová hra, případně hra na herní konzoli. Videohry jsou oblíbenými dárky k narozeninám pro děti nejen proto, že jsou zábavné a trendy, ale i pro svou znovuhratelnost. Obyčejné hračky se zkrátka omrzí trochu rychleji než komplexní virtuální světy naplněné možnostmi.

Mnoho her navíc díky své edukativnosti nepředstavují jen bezduchou zábavu, ale mohou dítka mnohému naučit a podporovat jejich touhu po poznání. Vlastníky konzole značky Playstation určitě potěší dárek v podobě nabití PlayStation peněženky - nemusíte se navíc ztrácet ve stovkách titulů, obdarovaný má možnost vybrat si svou vysněnou hru sám.

Nejlepší dárek pro dítě - děti hrající na konzoli nintendo switch

Vybírejte srdcem

Příležitostí k obdarování je spoustu po celý rok. Cokoliv od vás je potěší, pokud svým dárkem zároveň prokážete, že vám na dítěti záleží. Nechte volit své srdce a nemůžete udělat chybu. Nejdůležitější je nakonec darovat vždy s láskou a péčí.

5 tipů na nejlepší dárky pro děti:

  1. Hračky pro malé i velké v Bambuli
  2. Něco nového do šatníku
  3. Pěstování koníčků
  4. Dobrodružná knížka
  5. Videohra pro větší

A jestli si nevíte rady, jaký dárek koupit k narozeninám, pomůže vám článek 8 tipů na originální dárek k narozeninám.


Další zajímavé články

5 tipů na dárek k narozeninám na poslední chvíli
  • Vojtěch Mišura
  • 20.04.2023
  • 0

Zjistili jste právě, že někdo z vašich blízkých má dnes narozeniny a vy pro něho nic nemáte? Nevěšte hlavu! Dárkové poukazy…

5 tipů na dárek pro kamaráda
  • Natálie Nelligan
  • 14.01.2024
  • 0

Určitě to znáte: v kalendáři se blíží důležité datum a vás trápí, co dát kamarádovi k narozeninám či k svátku. Možná přichází…


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.