Zpracovávám
8 tipů na originální dárek k narozeninám

Vybrali jsme pro vás 8 tipů na originální dárek k narozeninám. Dárkový poukaz je skvělou volbou pro svou univerzalitu a všestranné využití. Jde také o skvělý dárek na poslední chvíli. Podívejte se na náš seznam tipů a nechte se inspirovat při výběru toho nejlepšího narozeninového překvapení!

Obsah článku
  1. Let balónem
  2. Předplatné na Netflix
  3. Divadelní představení v obýváku
  4. Darujte poukaz na stylové zařízení bytu
  5. Mixit dárkový poukaz k narozeninám
  6. Poukazy k narozeninám oblečení Zalando
  7. Předplatné na PlayStation Plus
  8. Předplatné na Voyo

1) Let balónem

Jedním z nejoblíbenějších dárků k narozeninám je let balónem. Darujte poukaz k narozeninám a věnujte svým blízkým neopakovatelný pohled z ptačí perspektivy. S dárkovým poukazem na Zážitky získáte originální dárek, který otěší každá dobrodružná duše.

2) Předplatné na Netflix

Poukaz na Netflix potěší každého milovníka seriálů. Populární streamovací služba nabízí skvělý obsah včetně celosvětových hitů jako Stranger Things 4, Umbrella Academy, Kdo zabil Sáru nebo třeba výborná fantasy série inspirovaná dílem Sapkowského Zaklínač.

Dárkový poukaz k narozeninám předplatné na Netflix 

3) Divadelní představení v obýváku

Platforma Dramox je jedinečným dárkem pro každého, kdo miluje divadlo, ale nemá dostatek času chodit na všechna zajímavá představení.
Kupon na předplatné Dramox umožní obdarovanému přístup ke všem důležitým představením na české divadelní scéně. Svým dárkem zároveň podpoříte česká divadla, herce a scénáristy.

Prohlédnout si všechny poukazy

4) Darujte poukaz na stylové zařízení bytu

Bonami nabízí široký výběr designových výrobků, které vašemu bytu dodají na eleganci. Momentálně je v kurzu třeba tzv. Boho styl, který se stal protipólem poněkud strohému minimalismu s nevýraznou barevnou paletou.
Bonami dárkový poukaz potěší každého, kdo si právě zařizuje byt nebo si chce zútulnit ten stávající.

Dárkový poukaz k narozeninám Bonami

5) Mixit dárkový poukaz k narozeninám

Kdo miluje snídani v podobě lahodného müsli, určitě ocení koncept českého startupu Mixit. Namíchat si tady můžete libovolnou kombinaci oříšků, ovesných vloček, sušeného ovoce a čokolády. Jestli tedy stále nevíte, jaký dárek k narozeninám vybrat, dárkový poukaz do internetového obchodu Mixit.cz bude rozhodně sladkou a originální volbou.

6) Poukazy k narozeninám oblečení Zalando

Zalando dárkový poukaz je ideálním dárkem pro toho, kdo v módě sleduje moderní trendy a rád experimentuje. Kromě originální městské módy tu nově najdete i stylové běžecké oblečení.

Dárkový poukaz dárek k narozeninám Zalando

7) Předplatné na PlayStation Plus

Ideální dárek pro všechny hračičky. Předplatné na PS Plus umožní obdarovanému hrát online s kamarády i s hráči po celém světě. Navíc dostane každý měsíc 3 hry zdarma a může se těšit i na speciální slevy v internetovém obchodě PlayStation Store.

8) Předplatné na Voyo

Voyo je hitem letošního roku. Nové seriály jako Iveta, Případ Roubal nebo Jitřní záře dokazují, že to česká streamovací platforma s konkurencí pro Netflix myslí vážně. Pro nás diváky je to jen a jen dobře. S předplatným na Voyo vám neunikne už žádný nový český seriálový klenot. 

Jestli si chcete přečíst o nejnovějším projektu Voyo Original, mrkněte na článek Iveta - recenze, obsazení, vše o seriálu.

Tipy na originální dárky k narozeninám

  1. Let balónem
  2. Předplatné na Netflix
  3. Předplatné na Dramox
  4. Zařízení bytu s Bonami
  5. Mixit dárkový poukaz
  6. Poukaz na oblečení Zalando
  7. Předplatné na PS Plus
  8. Předplatné na Voyo

Jestliže si lámete hlavu, jaký dárek vybrat pro tátu, koukněte na článek 6 zaručených tipů na originální dárky pro tátu.


Další zajímavé články

5 tipů na dárek k narozeninám na poslední chvíli
  • Vojtěch Mišura
  • 20.04.2023
  • 0

Zjistili jste právě, že někdo z vašich blízkých má dnes narozeniny a vy pro něho nic nemáte? Nevěšte hlavu! Dárkové poukazy…

5 tipů na dárek ke Dni dětí
  • Kateřina Kučerová
  • 31.05.2023
  • 0

Sestavili jsme pro vás seznam s pěti nápady na dárky, které potěší malé i starší děti. Nezáleží na tom, jestli sháníte naučné a…


(2) Komentářů
  • Dárkový poukaz na audioknihy jsem dostala k narozeninám před třemi roky a od té doby je to skvělý dárek pro všechny mé blízké.

  • darovali jsme mamce, a je spokojená