Zpracovávám
6 zaručených tipů na originální dárky pro tátu

Jistě nám dáte za pravdu, že vybrat dárek pro tatínka bývá ten největší oříšek. I proto pevně věříme, že oceníte následující tipy na dárky pro tátu, mezi kterými si ten ideální vybere každá milující dcera či syn. Dárkový poukaz je totiž výtečným dárkem pro tatínka, ať už je jakýkoliv. Dají se navíc sehnat na poslední chvíli a opravdu potěší.

Obsah článku
  1. Dárkový poukaz Ticketmaster
  2. Poukaz na Alza.cz
  3. Zážitek se Slevomatem
  4. Poukázka pro taťky - geeky
  5. Dárkový poukaz na Hodinky.cz
  6. Poukaz na hračky z Bambule
  7. Dárek pro otce už nemusí být hlavolamem

1) Dárkový poukaz Ticketmaster

Každý si někdy potřebujeme někam vyrazit a pro přepracované tatínky to občas platí dvojnásob. Nějaké to kulturní či sportovní obohacení jsou perfektní dárky pro tatínky, kteří pro všechnu snahu postarat se o vás zapomínají na sebe. Dárkový poukaz do sítě Ticketmaster představuje skvělou volbu především pro milovníky hudby, avšak nejen té! 

Na výběr je totiž kromě mnoha koncertů v širokém spektru žánrů a stylů i nespočet sportovních událostí od golfu přes fotbal až po MMA. Síť Ticketmaster mimo to nabízí třeba lístky na divadelní představení či všemožné festivaly. Největší výhodou je ale univerzalita takového dárku - věnujete poukaz a obdarovaný má potom při výběru akce, na níž poukaz uplatní, zcela volnou ruku. Nemůžete tedy šlápnout vedle. Pořiďte poukaz Ticketmaster, věnujte zábavu!

Prohlédnout si poukazy pro tatínka

publikum na koncertě

2) Poukaz na Alza.cz

Pryč jsou časy, kdy e-shop Alza nabízel pouze elektroniku. Dnes, mimo jiné i díky svému velikostnímu prvenství, lze na Alze pořídit téměř cokoliv. Zbožňuje váš tatínek, když může o víkendu či dovolené vyrazit na vandr do přírody? Kempingovým vybavením se to na e-shopu jen hemží. Chtěl by si vybrat něco nového do dílny, nebo potřebuje nové vybavení do auta? Na toto vše má pro něj Alza svoji kategorii. 

Záchrana přichází dokonce i ve chvíli, kdy třeba dojde pěna na holení nebo váš taťka prošlape staré boty. Pokud si nejste zcela jisti, co koupit tátovi k narozeninám, ale za to víte s určitostí, že má rád praktické dárky, sáhněte právě po dárkovém poukazu na Alza.cz. Přece jen právě na Alze vzhledem k její široké nabídce pořídíte jak dárek pro tátu k 40, tak klidně i k 70.

3) Zážitek se Slevomatem

Jak jsme již zmiňovali, zážitkové dárky v uplynulých letech zkrátka vedou. Jak by také ne, život je přece od toho, aby se prožíval! Pro tatínky - milovníky dobrého jídla, odhodlané cestovatele nebo třeba pilné pracanty zralé na pořádný wellness… Slevomat je skvělá možnost pro ty, kteří věří, že materiálno je pomíjivé, ale vzpomínky a zážitky zůstávají věčné. 

Volit lze z širokého spektra poukazů do restaurací, pobytů nejen v hotelech u nás i v cizině, masáží… dá se tu koneckonců sehnat třeba i poukázka na tetování! Nejen akční dobrodruzi, ale i milovníci luxusu a pohodlí určitě ocení možnost volby. Darujte jim poukaz na zážitek na důkaz vděku za všechno, co pro vás v životě udělali!

Prohlédnout si poukazy pro tátu

4) Poukázka pro taťky - geeky

Kdo tvrdí, že videohry jsou pro malé kluky, otevřeně tím přiznává, že takový malý kluk je asi tak trochu i v každém dospělém muži. Nejeden tatínek se může pyšnit tím, že ve volném čase nejraději usedne k počítači nebo na gauč s ovladačem a sestřelí pár stíhaček, uštědří pár gólů… nebo třeba pár zásahů mečem. Pro všechny takové je tady Xzone - obchod plný nejen samotných her, ale i herního merchandisingu nebo deskovek

Pokud chcete, aby váš tatínek zapůsobil mezi kolegy s prima “skyrimovským” hrnkem, dělal parádu s motivem Mortal Kombat na tričku nebo si zkrátka jen obohatil svou herní sbírku, jste na správném místě. Navíc nepřijdou zkrátka ani fanoušci kultovních filmů či seriálů - geek přece jen nemusí být vždy nutně hráč. Doplňte taťkovi životy poukázkou Xzone a on vám je třeba doplní čajem, až zase budete stonat.

5) Dárkový poukaz na Hodinky.cz

Zdá se vám váš tatínek přece jen trošku rezervovanější ve věcech zábavy či módy? Někdy je potřeba vzít v potaz i prostředí, ve kterém se pohybujeme, a třeba tričko s Obi-wanem si přece jen člověk nemůže vzít do každé práce. S čím ale udělá parádu i ten nejvyšší manažer jsou rozhodně slušivé hodinky. Digitálky, nebo s klasickým ciferníkem? Kdo preferuje funkčnost před elegancí, ocení velký výběr sportovních hodinek. Smartwatch zase přijdou vhod každému tátovi, který potřebuje mít vše pod kontrolou a na jednom místě. 

Co dát tátovi pod stromeček nyní už nebude tou největší otázkou vesmíru. Navíc ani s výběrem konkrétních hodinek si hlavu lámat nemusíte. Darujte poukázku na Hodinky.cz a nechte tatínka, ať sám rozhodne, co je pro něj to pravé ořechové. 

hodinky jako dárek pro tatínka

6) Poukaz na hračky z Bambule

Nesmíme zapomínat, že tatínka mužem dělá právě dítě! Některým proto největší radost udělá právě dárek pro jejich malé ratolesti. Nezáleží na tom, jestli sháníte dárek pro budoucího tatínka, nebo spíše již dárky pro novopečené otce, hračkářský řetězec Bambule vás tak jako tak nezklame. Ať už se jedná o novorozenou dceru, nebo syna, univerzální poukázka umožní každému rodiči zvolit tu pravou hračku pro jejich potomka. Potěšte miminko i tatínka poukazem na hračky z Bambule a oni vás zase potěší svou přítomností.

Dárek pro otce už nemusí být hlavolamem

Pevně věříme, že všichni milujeme tu radost v očích, když je náš příbuzný obdarován něčím blízkým jeho srdci. Jen ten stres za každoročním vymýšlením… vždycky prostě člověk nemá stoprocentní představu, jak potěšit i letos. Jako malí jsme strávili hodiny bloumáním, jak vyrobit dokonalý dárek pro tatínka. Dnes už ale víme, že nejlepší dárek je stejně ten, který si vybere sám. Nechme ho tedy vybrat! 

Pokud si lámáte hlavu nad tím, jaký dárek vybrat k narozeninám, podívejte se článek 8 tipů na originální dárek k narozeninám.


Další zajímavé články

5 tipů na dárek k narozeninám na poslední chvíli
  • Vojtěch Mišura
  • 20.04.2023
  • 0

Zjistili jste právě, že někdo z vašich blízkých má dnes narozeniny a vy pro něho nic nemáte? Nevěšte hlavu! Dárkové poukazy…

5 tipů na dárek ke Dni dětí
  • Kateřina Kučerová
  • 31.05.2023
  • 0

Sestavili jsme pro vás seznam s pěti nápady na dárky, které potěší malé i starší děti. Nezáleží na tom, jestli sháníte naučné a…


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.