Zpracovávám
Tipy na dárky pro přítele

Ať už se svým přítelem chodíte 2 měsíce nebo 2 roky, vybrat pro něho ten správný dárek není nikdy úplně jednoduché. Dali jsme hlavy (a zkušenosti) dohromady a vytipovali pro vás 6 dárkových poukazů, díky kterým bude nakupování mnohem jednodušší.

Obsah článku
  1. PlayStation Plus předplatné
  2. Dárkový poukaz na Zalando
  3. Netflix předplatné
  4. Zážitkové dárky pro přítele - Poukaz na Zážitky.cz
  5. Poukaz na Audiotéku
  6. Univerzální dárkový poukaz - ideální dárek pro přítele

1) PlayStation Plus předplatné

Určitě to znáte také. Je jedno, kolik je vašemu příteli let, stačí ho nechat chvíli bez dozoru mezi “hračkami” a už ho od nich neodtrhnete. Snad v každém muži se skrývá malý kluk, který si rád hraje, a i když vám to někdy může přijít dětinské, zahrát si jednou za čas epické fantasy RPG, nejnovější NHLko nebo nějakou akčňárnu, je zkrátka skvělý relax. A ve více lidech je to ještě větší zábava. Teprve potom nastává ta správná výzva, kterou žádný muž neodmítne.

PlayStation Plus předplatné nabízí online hraní díky kterému budete moc změřit síly s hráči po celém světě. Kromě toho dostanete 3 hry každý měsíc zdarma, virtuální úložiště a speciální slevy v obchodě PlayStation Store. Vybírat můžete mezi 1 měsíčním, 3 měsíčním nebo 12 měsíčním členstvím.

Prohlédnout si poukazy pro přítele

Dárkový poukaz pro přítele playstation plus

2) Dárkový poukaz na Zalando

Zalando je poměrně nová značka, která se snaží jít trochu odlišným směrem než konkurence. Kromě městské módy si váš přítel může vybrat třeba z bohaté nabídky barevné běžecké výbavy, ve které se mu budou skvěle překonávat všechny dosavadní rekordy. A ruku na srdce, v originálním běžeckém body tričku a sportovních šortkách mu to navíc bude zatraceně slušet!

3) Netflix předplatné

Předplatné na Netflix je dárek, kterým zvítězíte na dvou frontách. Kromě skvělého obsahu čítajícího na stovky nadupaných seriálových hitů jako Stranger Things 4, Papírový dům, nebo Zaklínač, dostanete originální dárek pro dva a ideální příležitost, jak strávit příjemný společný večer. Co třeba nechat výběr filmu střídavě na tom druhém? Vzájemně si rozšíříte obzory a určitě se skvěle pobavíte.
Netflix dárkový kupon seženete v hodnotách 400 Kč a 1000 Kč.

Dárkový poukaz pro přítele Netflix

4) Zážitkové dárky pro přítele - Poukaz na Zážitky.cz

Máte přítele s dobrodružnou duší? Nebo byste mu naopak dopřáli trochu zaslouženého odpočinku? Kupon na Zážitky.cz nabízí nesmírně pestrou paletu činností, ze které si váš přítel bude moci vybrat přesně to, co ho nejvíce zaujme. Ať už zvolí den v Surfaréně, řízení supersportu nebo třeba pivní lázně v Praze. Jde zkrátka o originální dárky pro muže, na které váš přítel ani po letech nezapomene.

5) Poukaz na Audiotéku

Před pár lety se říkalo, že knihám odzvonilo, lidé přestanou číst a celý knižní trh nahradí audio-vizuální kultura. Prognózy se ale naštěstí vždycky nenaplní. Knihám se daří dál, neli ještě lépe než v minulosti. Jestli se i váš přítel rád ponoří do fikčních literárních světů, zároveň ale preferuje formu poslechu třeba při cestě autem nebo do sluchátek během cesty v MHD, audiokniha pro něho bude ta nejlepší možná volba.
Audiotéka dárkový poukaz nabízí pestrý výběr z více než 6000 knižních titulů. A je jen na vašem přítelovi, kterou konkrétní knihu si vybere k poslechu.

Dárkový poukaz pro přítele Audiotéka poukaz

6) Univerzální dárkový poukaz - ideální dárek pro přítele

Ve chvíli, kdy vám dojdou všechny nápady, je univerzální dárkový poukaz nejelegantnějším řešením. S tímto šikovným poukazem si váš přítel pořídí všechno, co se mu zamane. Od elektra na Alze a Mall.cz, módních hodinek na Hodinky.cz, po dárkový poukaz na Slevomat, Voyo nebo třeba Mixit, kde si můžete namíchat tu nejlepší müsli svačinku.
Univerzální dárkové poukazy jsou skvělé dárky pro muže k narozeninám i jako dárky pro přítele k Vánocům.

Tipy na dárek pro přítele

  1. PlayStation Plus předplatné
  2. Dárkový poukaz Zalando
  3. Předplatné Netflix
  4. Dárkový poukaz Zážitky.cz
  5. Dárkový poukaz Audiotéka
  6. Univerzální dárkový poukaz

Jestli sháníte dárky také pro děti, pomůže vám článek Udělejte dětem radost těmito 5 skvělými dárky.
K narozeninovým dárkům vám zase pomůže 8 tipů na originální dárky k narozeninám.


Další zajímavé články

5 tipů na dárek k narozeninám na poslední chvíli
  • Vojtěch Mišura
  • 20.04.2023
  • 0

Zjistili jste právě, že někdo z vašich blízkých má dnes narozeniny a vy pro něho nic nemáte? Nevěšte hlavu! Dárkové poukazy…

5 tipů na dárek ke Dni dětí
  • Kateřina Kučerová
  • 31.05.2023
  • 0

Sestavili jsme pro vás seznam s pěti nápady na dárky, které potěší malé i starší děti. Nezáleží na tom, jestli sháníte naučné a…


(2) Komentářů
  • Pecička, snad to moc nezdraží $$

  • Netflix je jasná volba :)