Zpracovávám
Seriál Mužketýři - herci, hodnocení, epizody

2. série českého komediálního seriálu inspirovaného americkými sitcomy a šmrnclá českými Básníky odstartovala na Voyo 28. července 2022. Ze seriálového debutu Vincenta Navrátila, který si v sérii zahrál také hlavní roli, se během krátké doby stal divácký hit. Přestože recenzenti dílo hodnotí veskrze průměrně, v tom hlavním seriál funguje - určitě se u něho zasmějete.

Obsah článku
  1. Seriál Mužketýři příběh
  2. Vincent Navrátil jako režisér, herec i scénárista
  3. Seriál Mužketýři hodnocení
  4. Nové české seriály na Voyo 2022
  5. Seriál Mužketýři epizody
  6. Mužketýři Voyo trailer

Seriál Mužketýři příběh

Zatímco v první sérii se příběh točil převážně v prostředí pražských barů, ve druhé se vydáme do kempu k přehradě, která přímo vybízí k letním radovánkám. Trio hlavních hrdinů Marcel (Vincent Navrátil), Petr (Alexej Kolva) a Kristián (Ondřej Kubina) tak bude čelit svodům a pokušením, které jim zkomplikují jejich už tak dost složité vztahy. A situaci jim rozhodně neulehčí jejich rodiče (Petr Rychlý, Klára Melíšková), kteří své dávno dospělé ratolesti budou mít celou dobu pod drobnohledem.

Vincent Navrátil jako režisér, herec i scénárista

Seriál Mužketýři do velké míry stojí a padá na jediném člověku. Syn Veroniky Žilkové a mladší bratr Agáty Hanychové Vincent Navrátil zvládl kromě režisérského křesla také napsat scénář a zahrát si jednu z hlavních rolí. Jeho odvaha se ale vyplatila. Z první série se stal divácký hit a druhá na tom podle všeho nebude o nic hůře. Projekt tak může fungovat i jako inspirace pro ostatní české filmaře, kterým ukazuje, že natočit úspěšný seriál jde i vlastní cestou. A právě v tom tkví možná největší hodnota celého projektu.

“Je to dost šílený, protože tam musíte být jako herec, ale také musíte myslet na to, že tam nejste jen jako postava, ale i jako režisér. Automaticky tak mám na všechno trochu jiný pohled a kontroluji nejen sám sebe, ale i ostatní. Je to malinko bipolární a připadal jsem si jako schizofrenik.”  (Režisér, herec a scénarista Vincent Navrátil pro Extra.cz)

Seriál Mužketýři obsazení

Seriál Mužketýři herci a obsazení

  • Vincent Navrátil - Marcel
  • Alexej Kolva - Petr
  • Ondřej Kubina - Kristián
  • Petr Rychlý - otec Marcela a Kristiána
  • Klára Melíšková - matka Marcela a Kristiána
  • Sára Korbelová
  • Leontýna Janků
  • Kateřina Bejčková

Koupit Voyo kupon

"Nejtěžší bylo ubytovat 30 mladých lidí na tři týdny v kempu a zaručit, že se to všechno natočí. Bydleli jsme tam mladí herci, herečky, lidi ze štábu, prostě dokonalá půda pro to, aby tam byla jedna velká párty, ale naštěstí se to nestalo." (Režisér, herec a scénarista Vincent Navrátil v rozhovoru pro Extra.cz)

Seriál Mužketýři hodnocení

Hodnocení seriálu se na ČSFD pohybuje průměrně kolem 40%. O něco lepší známky projekt sklidil v odborných recenzcíh, které vyzdvihovaly především povedený humor a odvahu autorů vytvořit celý projekt v podstatě úplně od pýky. 

Divácky se přitom jedná o úspěšný seriál, jehož sledovanost na Voyo o prázdninách trhá rekordy. Hloubku nebo vzletnější myšlenky ale v novém českém seriálu raději nehledejte. Jde o čistokrevnou zábavu pro nenáročného televizního diváka, který si chce večer odpočinout a třeba se i trochu zamyslet nad fungováním svých vlastních vztahů.

Seriál Mužketýři Ondřej Kubina v roli Kristiána

Nové české seriály na Voyo 2022

Otázkou je, zda se má česká kinematografie dále ubírat směrem divácky úspěšných, ale přiznejme si, trochu laciných televizních komedií/dramat, nebo se pokusit o neotřelé, řemeslně bravurně zvládnuté projekty, jak se o to v poslední době snaží například Voyo Original a jeho Jitřní Záře, Případ Roubal či úspěšná minisérie Iveta.

Seriál Mužketýři epizody

Seriál má zatím 2 série, každou po šesti dílech. Jednotlivé díly mají stopáž kolem 25 minut.

Mužketýři Voyo trailer


Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.