Zpracovávám
Novinky na Netflixu prosinec 2023

Netflix po celý rok chrlí jednu novinku za druhou, a ne jinak tomu bude v závěru roku. Dočkáme se první části napjatě očekávané scifi Rebel Moon, závěrečné části fenomenální série The Crown nebo na spin-off k Papírovému domu. Těšit se můžeme také na pokračování legendárního animáku Slepičí úlet a epický životopisný film o jednom z nejvýznamnějších amerických skladatelů, Leonardovi Bernsteinovi. Podívejte se na přehled toho nejlepšího, co nás v prosinci čeká a nemine.

Obsah článku
  1. Nech svět světem (8. prosince)
  2. Koruna 6. řada 2. část (14. prosince)
  3. Slepičí úlet: Zrození nuget (15. prosince)
  4. Maestro (20. prosince)
  5. Rebel Moon 1. část: Zrozená z ohně (22. prosince)
  6. Berlin (29. prosince)

Nech svět světem (8. prosince)

Postapokalyptický trhák s Julií Roberts a Ethanem Hawkem v hlavních rolích je jedním z nejočekávanějších netflixovských filmů. Příběh vypráví o manželském páru, který si s dětmi na víkend pronajmou luxusní dům. Jenže všechno se zvrtne ve chvíli, kdy se uprostřed noci zničehonic objeví otec s dcerou, kteří tvrdí, že jim dům patří a jdou se do něho schovat před blížící se světovou apokalypsou. Vrátit se už není kam...

Koruna 6. řada 2. část (14. prosince)

Poslední řada oblíbeného seriálu The Crown dospěje v polovině prosince ke svému finále. Zatímco v první části 6. série jsme sledovali poslední okamžiky sympatické princezny Diany, ve druhé části nás čekají její dospělí synové - William a Harry nebo svatba prince Charlese s Camillou. Druhá část bude mít celkem 6 epizod.

Koupit Netflix poukaz

Slepičí úlet: Zrození nuget (15. prosince)

Pokračování legendárního snímku Slepičí úlet z roku 2000 nese příznačný podtitul Zrození nuget. Poté, co se slepicím podařilo utéci na osamělý ostrov, kde žili poklidný a šťastný život, jsou nucenii znovu čelit lidem. Ti totiž unesli mladou slepičku Molly, která se rozhodla poznat svět za hranicemi ostrova. Ostatním tak nezbývá, než se vydat na riskantní záchranou misi. Bláznivá komedie slibuje napětí i skvělý humor.

Maestro (20. prosince)

Těsně před Vánoci nás na Netlfixu čeká životopisné drama o slavném dirigentovi a skladateli Loenardu Bernsteinovi. Snímek už má za sebou úspěch z filmového festivalu v Benátkách, kde si vysloužil několikaminutový potlesk ve stoje a skvělé recenze. Pokud máte rádi filmy ve stylu Formanova Amadea, bude pro vás Maestro to pravé ořechové.

Rebel Moon 1. část: Zrozená z ohně (22. prosince)

Netflixovská variace na Star Wars je konečně tady. V ambiciózním scifi uvidíme boj okupovaných obyvatel vnějšího okraje Galaxie s armádou nelítostného tyrana Balisaria. Film bude dvoudílný. V hlavní roli uvidíme herečku Sofi Boutelly.

Berlin (29. prosince)

Partička zločinců, kterou už dobře známe z Papírového domu, se pokusí ukrást šperky za 44 milionů Eur. Ve spin-offu se tvůrci zaměří na oblíbenou postavu Berlína, který se v původním seriálu příliš neohřál. Během první řady se spolu se svým týmem pokusí vykrást nic menšího než pařížskou aukční síň.

Určitě mrkněte také na novinky, které pro vás před Vánoci připravila česká streamovací platforma Voyo - 12 prosincových novinek na Voyo.

Netflix novinky prosinec 2023

  1. Nech svět světem
  2. The Crown 6. řada 2. část
  3. Slepičí úlet: Zrození nuget
  4. Maestro
  5. Rebel Moon 1. část: Zrozená z ohně
  6. Berlin

Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.