Zpracovávám
Zážitkové dárky: Darujte dobrodružství!

Hledáte nejlepší dárek, na který obdarovaný jen tak nezapomene?Chcete být letos opravdu originální? Podívejte se s námi na populární zážitkové dárky. V článku se dozvíte skvělé tipy na dárky pro ženy, muže, milovníky kultury i adrenalinových sportů. Najdete v něm také perfektní tipy pro cestovatele a milovníky wellness, případně tipy na dámský střih a barvení na přání včetně masáže hlavy. Pořád nevíte, co svým blízkým darovat k Vánocům? Chcete darovat zážitek? Vytrhneme vám trn z paty!

Vánoce se blíží mílovými kroky – a snad všichni přemýšlíme, co svým blízkým nadělíme pod stromeček. A nechceme šlápnout vedle. Ale v předvánoční záplavě zboží, akcí, produktů a slev už skoro nikdo nevíme, kde nám stojí hlava. Vybrat dárek, který opravdu padne, sedne, potěší a rozjasní den, to je opravdu umění. Ale co takhle...se pro jednou oprostit od kupování věcí? Co takhle raději darovat zážitek?

Obsah článku
  1. Zážitky pro ženy
  2. Zážitkové dárky pro muže
  3. Kulturní zážitky pro všechny
  4. Výběr z gastra
  5. Výlety a cestování

Zážitek si doma na poličku nevystavíte. Nezabere vám vlastně vůbec žádný prostor. Nicméně pokud bude zajímavý, zůstane s vámi dost možná navždycky. Lidé jsou zvědaví tvorové; nové zkušenosti je lákají. Baví nás si tvořit nové vzpomínky, ať už v nich figurujeme sami, nebo zkoušíme něco nového s našimi blízkými. Baví nás zažívat věci, o kterých si můžeme dlouho do noci povídat, na které můžeme vzpomínat i po letech. Možná vás napadá, že ani vybrat vhodný zážitek nemusí být úplně lehké – každého z nás přeci baví něco úplně jiného a trefit se druhému do chuti, to není jen tak…

Přesně z tohoto důvodu jsme na Givery začali prodávat zážitkové poukazy. Dárkové poukazy, které může obdarovaný využít na zážitkových serverech úplně na cokoliv. Není to super? Podle nás rozhodně ano!

A abychom vám výběr přeci jen trochu usnadnili, rozhodli jsme se vám připravit článek o zajímavých akcích a zážitcích dostupných na těch nejznámějších zážitkových serverech.

Zážitky pro ženy

Královská thajská masáž

Co více potěší maminku, přítelkyni, babičku či kamarádku, než zasloužený odpočinek a péče o tělo? Zážitky.cz nabízejí devadesátiminutovou královskou thajskou masáž, která má perfektní hodnocení 9,6. Navíc na ni můžete využít náš dárkový poukaz Zážitky.cz.

Tato masáž perfektně pomůže s ztuhlými svaly. Následně masérka tělo opečuje bylinnými sáčky, které zpevní pokožku a posílí nervový systém. Působí také velmi blahodárně na psychiku. Masáž probíhá v úžasném tlumeném prostředí, v kterém může obdarovaná v klidu relaxovat. Skvělé také je, že Zážitky nabízejí tuto masáž v šesti městech republiky – můžete se nechat namasírovat nejen v Praze a Brně, ale také v Ostravě, Karlových Varech, Mladé Boleslavi a Špindlerově Mlýně. Ve Špindlerově Mlýně je dokonce možno masáž absolvovat ve dvou. Zážitek je možné čerpat celoročně.

Exkluzivní wellness pro ženy s polopenzí na zámku

Tento krásný wellness balíček potěší snad každou ženu. Zážitky.cz jej nabízejí pro dvě osoby, je tedy ideální, pokud chcete strávit odpočinkový víkend s kamarádkou. Obdarovaná stráví dvě nebo tři noci v Nové Roli u Karlových Varů, kde na ni čeká opravdu nabitý wellness pobyt. Součástí balíčku je pobyt na zámku, neomezené wellness, bohatá snídaně i večeře včetně vybraného vína, a nejrůznější masáže a procedury. Wellness pobyty jsou jednoznačně perfektní zážitkové dárky pro ženy!

Dámský střih a barvení na přání včetně masáže hlavy

Zajímaly by vás ještě další zážitkové poukazy pro ženy? Slevomat nabízí skvěle hodnocený balíček i pro ty, které touží po změně či úpravě účesu. Kadeřník Evgeny na pražském Smíchově dokáže ženám skvěle poradit například i s vhodným účesem na oslavu a natónovat vlasy tak, že vypadají opravdu přirozeně. Na Slevomatu najdete dokonce několik variant – můžete si zvolit pouze mezi střihy pro různé délky vlasů, nebo si vybrat střih i s barvením. Na závěr vás kadeřník potěší masáží hlavy. Už při nákupu je možno si snadno rezervovat termín. Navíc můžete na celou nabídku využít náš poukaz Slevomat.

Nepadla vám masáž do oka a stále hledáte krásný dárek pro maminku? Podívejte se na náš článek, ve kterém píšeme o tipech na dárky pro maminky

Zážitkové dárky pro muže

Tandemový seskok s instruktorem z 4000 metrů

Hledáte adrenalinové zážitkové dárky pro muže? Slevomat nabízí adrenalinový zážitek všem nadšencům do extrémních sportů. Pro ty nejodvážnější připravil speciální nabídku, při které si nejenom skočíte v tandemu z 4 kilometrů, ale celý zážitek budete mít i natočený na památku. Můžete si vybrat i variantu, v které budete mít celý zážitek zaznamenaný ve fullHD rozlišení. Do výšin vás vynese letoun PAC 750XL. Volným pádem letíte zhruba minutu, následuje plachtění s padákem a výhledem do krajiny.

Tandemový seskok ideální dárek

Zapůjčení jedinečného Dodge Challenger až na celý víkend

Na Slevomatu si mohou fandové aut zapůjčit vymazlený Dodge Challenger na den, dva, nebo i na celý víkend! V ceně zážitkového poukazu pro muže je i pojištění a dálniční známka. S tímto autem vás na silnici rozhodně jen tak někdo nepřehlédne a splníte si svůj sen závodníka. Auto je se svým motorem o objemu 5,7 litru s výkonem 394 koní výzvou i pro opravdu zkušené šoféry.

Zážitková střelba – 10 zbraní

Chtěli jste si vždycky vyzkoušet různé zbraně? Ve voucheru, který nabízí Zážitky.cz, můžete vystřílet celkem 80 nábojů z 10 různých zbraní, mezi kterými je například pistole Colt, karabina SCAR a revolver. Zážitek je dostupný po celé republice: web nabízí téměř 30 míst, na kterých můžete voucher uplatnit. V ceně je i bezpečnostní instruktáž, zapůjčení ochrany zraku a sluchu a speciální výklad, díky kterému se dozvíte více o zbraních. Celou dobu na vás bude dohlížet osobní instruktor s licencí.

Kulturní zážitky pro všechny

Kino jen pro vás

Chcete zažít s kamarády nebo partnerem netradiční kulturní zážitek? S poukazem ze Zážitky.cz si můžete v centru Prahy pronajmout celé kino a promítat film, který si sami vyberete. A že výběr je opravdu široký – vybírat můžete úplně ze všech filmů, které kdy byly promítány v českých kinech. Takové promítání si můžete opravdu užít, nahlas se smát a povídat si, nebát se, že budete rušit (nebo budete někým rušeni).

Pokud si chcete kino udělat sami doma, nabízíme pro  vás také Netflix poukaz.

Koupit Netflix poukaz

Koncert Rammstein

Kdo by neznal německé Rammsteiny? Příští rok slaví 30 let od svého založení! A Ticketmaster prodává už nyní lístky na jejich koncert, který bude v květnu příštího roku na pražských Letňanech. Na zakoupení lístku se perfektně hodí nás poukaz Ticketmaster. Místa jsou omezená a rychle mizí, takže bude nejlepší, když si koupíte voucher na tuhle drsnou kapelu co nejdříve.

Výběr z gastra

Namíchejte si osobní blend rumů – dvouhodinový kurz

Slevomat nabízí zajímavý voucher, díky kterému si můžete zkusit namíchat vlastní rum. Ten si pak odnesete s sebou domů v malé lahvičce jako jedinečný dárek. Rum můžete namíchat z desítky dostupných vzorků. Samotnému míchání předchozí dvouhodinový kurz, v kterém se dozvíte vše možné o historii a typologii rumu. K degustaci budete mít k ruce i drobné slané občerstvení, které rum skvěle doplní.

Blend rumů ideální dárek

Šestichodové degustační československé menu

Máte rádi českou klasiku, ale potrpíte si na dobré kvalitě jídla? CzechSlovak Restaurant nabízí jedinečné šestichodové menu, v kterém si pochutnáte na běžných českých a slovenských jídlech s twistem. Můžete vyzkoušet třeba jihočeskou kulajdu s pravými liškami, halušky se zauzeným špekem Mangalica, a jako dezert vás potěší tvarohové šišky s ovocným žahounem, v kterém ucítíte kyselou chuť rebarbory. Nemusíte se bát, že se do vás vše nevejde – jde opravdu o rafinované degustační porce. Navíc jídlo vypadá opravdu krásně, takže budete jíst i očima! Menu se nabízí pro dvě osoby.

Výlety a cestování

Ubytování v Budapešti se snídaní

Pobyt na 2 až 14 nocí v centru Budapešti můžete koupit za zvýhodněnou cenu na Slevomatu. Jet můžete kdykoliv v listopadu i v prosinci; můžete také zvolit dlouhou platnost voucheru, kdy jej vyčerpáte klidně až příští rok – jde tedy o ideální dárek pro vášnivé cestovatele. Na hotel se můžete podívat blíže ve videu.

Poznávačka na severu Itálie včetně ubytování

Pokud máte dobrodružného ducha a láká vás jih Evropy, potěší vás nabídka Slevomatu, s kterou se můžete podívat autobusem na sever Itálie. Slevomat nabízí v rámci cesty i ubytování na tři noci ve dvoulůžkovém pokoji v hotelu. Nástup je možný v čtyřech městech České republiky – a to v Praze, Benešově, Táboru a Českých Budějovicích. Cesta také zahrnuje přepravu lodí do Benátek a zpět. Během cesty navštívíte pravé perly severu jako jsou třeba právě Benátky, ale také Verona, Pisa, Florencie nebo Vernazza.


Další zajímavé články

5 tipů na dárek k narozeninám na poslední chvíli
  • Vojtěch Mišura
  • 20.04.2023
  • 0

Zjistili jste právě, že někdo z vašich blízkých má dnes narozeniny a vy pro něho nic nemáte? Nevěšte hlavu! Dárkové poukazy…

5 tipů na dárek ke Dni dětí
  • Kateřina Kučerová
  • 31.05.2023
  • 0

Sestavili jsme pro vás seznam s pěti nápady na dárky, které potěší malé i starší děti. Nezáleží na tom, jestli sháníte naučné a…


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.