Zpracovávám
Nejlepší dárky pro maminku ke Dni matek

Jako každý rok, i letos patří našim maminkám druhá květnová neděle - je totiž Den matek! Každý z nás ho asi slaví trochu po svém. Spojujícím prvkem každopádně bude nějaký ten dáreček. Pokud pro maminku nějaký sháníte, ale nevíte si rady, rádi přispějeme svou troškou do mlýna. Připravili jsme proto pět tipů na originální dárky ke dni matek nebo třeba k narozeninám. Ať se rozhodnete pro jakoukoliv drobnost, kterou ji 14. května potěšíte, jistě sklidíte úspěch.

Obsah článku
  1. Oslaďte mamce život
  2. Kreativní dárek vytvořený s láskou
  3. Odvděčte se mamince zážitkem
  4. Praktický dárek nezklame
  5. Ten nejlepší dárek pro maminku

1) Oslaďte mamce život

Víte s jistotou, že vaše maminka nějakou tou dobrotou rozhodně nepohrdne? Největší radost jí bez pochyby udělá, když pro ní nějakou tu pochoutku vlastnoručně a s láskou upečete či jinak ukuchtíte. Nemusí samozřejmě rovnou jít o třípatrový čokoládový dort, i obyčejná buchta může udělat spoustu parády.

Pokud si, co se vašich kulinářských schopností týče, příliš nevěříte, můžete vsadit na jistotu. Pokud letos nechcete mamku odbýt levnou bonboniérou z obchodu za rohem, vyzkoušejte třeba dárkový poukaz Mixit. S Mixitem si vaše maminka může namíchat chutné müsli dle libosti, případně si vychutnat některý z již hotových produktů jako jsou čokolády, tyčinky nebo třeba oříšková másla. Sladká tečka vždy přijde vhod.

Čokoládový mixit dárek pro maminku ke dni matek

2) Kreativní dárek vytvořený s láskou

Odhodláváte se posledních pár let dárek pro maminku vyrobit? Nemusíte se bát, že bude takový dárek působit laciným dojmem, vlastnoručně vyrobené dárky dávno nejsou pouze záležitostí školáků. Ať už vámi malovaný obraz jako dekorace do obýváku či dokonce maminčin portrét, malovaná keramika do kuchyně nebo třeba něco vyšívaného

Dárek zrcadlící vaši píli a cit nemůže jinak než zazářit. Nemusíte se bát ani, když nejste úplným mistrem v rukodělných pracích. Každý z nás umí něco tvořit, pouze je třeba nalézt si to své. A nakonec… jakýkoliv originální dárek pro maminku rozhodně udělá radost.

Prohlédněte si dárkové poukazy pro maminku

3) Odvděčte se mamince zážitkem

O leckteré mamince se dá určitě říci, že by se pro své děti rozkrájela. Máte občas pocit, že byste ji všechnu péči a lásku, kterou vám věnovala, chtěli aspoň nějak oplatit? Být maminka je tak trochu práce na celý život. Sami jistě víte, kolik toho právě ta vaše musí běžně stíhat.

Ideálním rozptýlením může být skvělý nový zážitek. Pro vyčerpané maminky bude perfektním uvolněním luxusní wellness víkend, pro ty akčnější zase pořádný adrenalin. Tak či onak, vybrat si může i sama z bohaté nabídky s poukazem na Zážitky.cz. Takový poukaz se může blýsknout i jako dárek pro maminku k narozeninám!

Welness jako dárek pro maminku ke dni matek

4) Praktický dárek nezklame

Znáte to. Když se pokusíte poptat, co by se mamce líbilo, dozvíte se, že nic nechce. Ani taková maminka ale přece neodmítne takový dárek, který upotřebí a naplno využije. Padla jí v posledních dnech do oka zajímavá elektronika, o které se vám zmínila? Je potřeba něco do domácnosti, případně by se jí hodil například nový kabát?

Když budete pozorně poslouchat, jistě zjistíte, co bude to pravé ořechové. A pro případ, že vaše zjišťování ani tak nedopadne příliš úspěšně, můžete vždy sáhnout třeba po dárkovém poukazu do Mall.cz. E-shop, který nabízí veleširoký sortiment od bílé elektroniky až po oblečení a kosmetiku, jistě něčím zaujme i u vás doma.

5) Ten nejlepší dárek pro maminku

Co je vlastně nejlepší dárek pro maminku? Snad každá by vám řekla, že nejlepším dárkem jste právě vy, její děti. Ať se tedy rozhodnete pro jakoukoliv drobnost, kterou ji 14. května potěšíte, jistě sklidíte úspěch. Využít můžete všemožné dárkové poukazy pro maminku.

Výše zmíněné body koneckonců nejsou striktně určené jen pro oslavu Dnu matek, inspirovat se můžete třeba i ve chvíli, kdy vybíráte dárek pro maminku k Vánocům nebo narozeninám. Nejdůležitější pro ni bude, že jste na ni nezapomněli a chcete její den strávit s ní.

Nejlepší dárky ke svátku matek

Tipy na dárky pro maminku ke Dni matek

  1. Dárkový poukaz Mixit
  2. Vlastnoručně vyrobený dárek
  3. Dárkový poukaz na Zážitky.cz
  4. Dárkový poukaz Mall.cz
  5. Dárkové poukazy pro maminky ke Dni matek


A pokud už nic nestíháte sehnat, mrkněte na náš článek 5 tipů na dárek na poslední chvíli.


Další zajímavé články

5 tipů na dárek k narozeninám na poslední chvíli
  • Vojtěch Mišura
  • 20.04.2023
  • 0

Zjistili jste právě, že někdo z vašich blízkých má dnes narozeniny a vy pro něho nic nemáte? Nevěšte hlavu! Dárkové poukazy…

5 tipů na dárek ke Dni dětí
  • Kateřina Kučerová
  • 31.05.2023
  • 0

Sestavili jsme pro vás seznam s pěti nápady na dárky, které potěší malé i starší děti. Nezáleží na tom, jestli sháníte naučné a…


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.