Zpracovávám
Novinky na Netflixu srpen 2023

Nikdy nekončící vodopád pořadů, seriálů a filmů, který se valí z Netflixu, neustává ani o prázdninách. Minulý měsíc byl největším hitem Zaklínač. A zvučné tituly nabízí i srpnová nabídka Netflix novinek. Čeká nás akční thriller, adaptace animovaného seriálu i romantika. Pokud nevíte, na co dřív kouknout, čtěte dále. Vybrali jsme pět kousků, které by vám rozhodně neměly uniknout.

Obsah článku
  1. Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul (1.8.)
  2. Srdcerváči 2. sezóna (3.8.)
  3. Rachel Stone: Sázka na srdce (11.8.)
  4. Opičí král (18.8.)
  5. One Piece (31.8.)

Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul (1.8.)

Jake Paul je jméno, které dnes zná téměř každý. A kdo ho nezná, tak ho nejspíš brzo pozná. Dokument mapuje nejzásadnější momenty Jakeovy influencerské kariéry - od začátků na Disney Channelu a YouTube až k přerodu v jednoho z nejpopulárnějších boxerů planety. Neobvyklý příběh Jakea Paula můžete streamovat už od 1.srpna.

Srdcerváči 2. sezóna (3.8.)

Očekávané pokračování velmi povedeného LGBT+ seriálu Srdcerváči na sebe nenechalo dlouho čekat. Blíží se závěrečky, výlet do Paříže i maturitní ples. Původně komiksové komediální drama můžete na Netflixu zhlédnout už od 3. srpna.

Rachel Stone: Sázka na srdce (11.8.)

Jedním z největších taháků měsíce srpna je určitě akční thriller Rachel Stone: Sázka na srdce, ve kterém zazáří herečka Gal Gadot (známá třeba z filmů Wonder Woman). Hlavní hrdinka Rachel pracuje jako technička v jednotce MI6. Zároveň je ale i členkou mezinárodní organizace jménem Charta, která se snaží o světový mír. Jak dopadne souboj dvou světů, které v sobě Rachel nosí? To se dozvíme už 9. srpna.

Opičí král (18.8.)

Tenhle animovaný film zaručeně pobaví celou rodinu. Vypráví o trojici hrdinů - o mladé dívce, opičím králi a Tyči, kteří na cestě za dobrodružstvím potkávají bohy, démony i draky. Tato kreslená akce je inspirovaná klasickým čínským příběhem z 16. století. Na Netflixu ji budete moci zhlédnout už 18. srpna.

Koupit Netflix poukaz

One Piece (31.8.)

Nejprve byla manga, potom anime a teď je tady hraná adaptace. Fanouškům japonské kultury určitě plesá srdce. Na Netflix se totiž podívá nejnovější variace na nejpopulárnější anime na světě - One Piece.

Vypráví příběh mladíka jménem Luffy, který se vydává najít poklad a stát se největším pirátem v historii. Zapište si datum 31. srpna, kdy Luffy připluje i do vašich zařízení.

Pokud vás zajímá spíše česká tvorba, přečtěte si, co nás čeká v 19. sezoně seriálu Ulice.


Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.