Zpracovávám
Nové díly Ulice přinesou nové tváře i staré známé

Také už se nemůžete dočkat další sezony? Seriál Ulice dělí společnost. Někteří ho milují, jiní nesnáší (viz. ČSFD Ulice). Těch, kteří na ni nedají dopustit je ale stále obrovské množství. Všichni pravidelní diváci se určitě těší na novou sérii, která přichází po tradiční prázdninové pauze. Zdá se, že nás čeká velká spousta novinek. Pojďme si je tedy společně projít!

Obsah článku
  1. Datum vydání a nová znělka
  2. Obsazení Ulice a nové postavy
  3. Navrátí se staří známí
  4. Na Voyo sledujte už o týden dřív!

Datum vydání a nová znělka

Přestože počet dílů Ulice už přesáhl 4500, seriál neztrácí dech. Už 14. srpna vstoupí do své 19. řady. To znamená, že nás čeká nová nálož příběhů, zápletek a také několik nových postav, které rozvíří vody. A těšit se můžeme i na zbrusu novou znělku! Ta bude oproti poslední verzi tradičnější a jako vždy v ní uvidíme většinu hlavních postav.

Záběr z nové znělky Ulice

Obsazení Ulice a nové postavy

Na podzim přibudou do Ulice nové postavy. Tou první je Soňa Čechová, kterou ztvární hvězdná Lucie Vondráčková. Soňa nastoupí jako nová posila do učitelského sboru. její pokrokové nápady a temperamentní povaha se dotknou především Magdy Procházkové (Veronika Čermák Macková), dosavadní ředitelky školy. Stanou se kamarádkami nebo si naopak "polezou do zelí"?

Lucie Vondráčková, nováček v Ulici

Dalším hvězdným nováčkem v Ulici je Adéla Gondíková, která si střihne roli Hany Šmýdové. Podle jména jste už možná poznali, že jde o Evženovu (Martin Finger) bývalou manželku. S jistotou půjde o pikantní příchod - v seriálu se o ní totiž nemluvilo moc pěkně. V kombinaci s Evženovou minulostí a už tak vyhrocenou rodinnou situací jeho současné partnerky Blanky (Linda Rybová) půjde určitě o opravdu zajímavý koktejl.

Po pauze se vrátí do Ulice herci, kteří byli dříve velmi oblíbení. Anna Fixová se vrátí do role Moniky Farské, bývalé lásky Kryštofa Marečka alias Máry (Kryštof Rímský), který se zrovna snaží vzpamatovat ze složité životní situace a již téměř rozvedený. Zajiskří to mezi nimi znovu?

Monika ze seriálu Ulice

Těšit se můžeme také na Eddieho Rambouska (Jiří Panzer), který se vrací ze Španělska a zamíchá karty v životě pedagožky Magdy.

Co se týče dosavadního osazenstva, také se mají na co těšit. Velká zábava čeká třeba chlapskou partu okolo Lumíra Nykla (Václav Svoboda). Ta zažije výlet do divočiny a přinese tak seriálu zajímavé osvěžení v podobě neokoukaných exteriérů, podobně jako v posledním vánočním speciálu z prostředí Kašperských hor.

Na Voyo sledujte už o týden dřív!

Jak jsme již předznamenali, v televizi uvidíme nové díly Ulice 14. srpna v obvyklý podvečerní čas. Na Voyo ulice však dorazí ještě o týden dřív, tedy již 7. srpna! Pokud tedy chcete sledovat celé díly Ulice online a s týdenním předstihem a získat náskok nad ostatními, určitě zvažte předplacení služby Voyo.

Koupit Voyo poukaz

Velké hvězdy Ulice v seriálovém učitelském kabinetu

Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.