Zpracovávám
Jsou světla, která nevidíme - vše o novém seriálu na Netflixu

Seriálová adaptace cenami ověnčeného románu Anthonyho Doerra přichází na Netflix 2. listopadu 2023. Minisérie nabídne silný válečný příběh o slepé francouzské dívce a výjimečném německém teenagerovi, kteří se potkají v nelítostných podmínkách druhé světové války. Původní knižní předloha byla v roce 2015 oceněna prestižní Pulitzerovu cenu. O to větší jsou na adaptaci kladeny nároky. Podaří se tvůrcům včele s režisérem Shawnem Levym naplnit pekelně vysoká divácká očekávání?

Obsah článku
  1. Jsou světla, která nevidíme příběh seriálu
  2. Jsou světla, která nevidíme obsazení
  3. Jsou světla, která nevidíme datum premiéry
  4. Jsou světla, která nevidíme Trailer

Jsou světla, která nevidíme příběh seriálu

Nevidomá dívka Marie-Laure žije se svým otcem v Paříži, kterou ale brzy obsadí nacisté, a tak musí uprchnout do přímořského městečka na západě země Saint-Malo. Tam je u sebe doma ukryje samotářský strýc Etienne, který vede tajné odbojové rozhlasové vysílání. Na stopě mu je mladý geniální voják Werner, který se během své tajné mise zamiluje do Marie-Laurie…

O adaptovaný scénář se postaral zkušený Steven Knight, autor dobře hodnocených seriálů Gangy z Birminghamu (2013) a postapokalyptické scifi See (2019).

Marie-Laure - hrdinka nového seriálu na Netflixu Jsou světla, která nevidíme

Jsou světla, která nevidíme obsazení

V minisérii uvidíme řadu známých tváří, ale také úplné nováčky - tou nejdůležitější je mladá herečka Aria Mia Loberti, která si zahrála hned hlavní roli. O jejích hereckých kvalitách mluví fakt, že castingu se zúčastnilo několik tisíc zájemkyň.

V roli mladého německého vojáka uvidíme herce Louise Hofmanna, kterého známe z thrillerového německého seriálu Dark (2017).
Strýčka Etienna pak ztvární Hugh Laurie (Dr. House).

Louis Hofmann v roli mladého německého vojáka Wernera

Jsou světla, která nevidíme datum premiéry

Seriál má na Netflixu premiéru 2. listopadu 2023. Minisérie bude mít celkem 4 díly, každý z nich bude dlouhý rovných 60 minut.

Pokud chcete darovat Netflix předplatné jako dárek k Vánocům nebo k narozeninám, podívejte se na naše dárkové poukazy. Na filmy a seriály se pak můžete dívat neomezeně a na jakémkoli zařízení, bez nutnosti použít kreditní kartu.

Koupit Netflix kupon

Mrkněte také na 5 tipů na nejlepší horory na Netflixu, které neminout během podzimu 2023.

Jsou světla, která nevidíme Trailer


Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.