Zpracovávám
Darujte k Vánocům luxusní dárkový poukaz Givery

Dárkové kupony jsou osvědčené dárky, které před Vánoci zachrání mnoho opozdilců, kteří si neví rady s výběrem konkrétního dárku a raději nechají výběr na obdarovaném. V luxusním balení jde navíc o reprezentativní kousek, který bude pod stromečkem vypadat opravdu skvěle. Vybrat můžete černo zlatou nebo krémově růžovou variantu.

Obsah článku
  1. Dárek k Vánocům na poslední chvíli
  2. Univerzální poukaz uplatníte na celý sortiment
  3. Dárková karta Zalando, H&M a ZOOT
  4. Předplatné na Netflix, Voyo nebo Dramox

Dárek k Vánocům na poslední chvíli

Velikou výhodou všech dárkových poukazů je rychlé a snadné doručení. I kdybyste kupon zakoupili na poslední chvíli, můžete zvolit doručení e-mailem, který vám přijde pár sekund po objednání. Pro doručení poštou doporučujeme časovou rezervu alespoň jednoho týdne. Veškeré kupony nakoupíte snadno z pohodlí svého domova.

Varianty luxusního balení

  • Krémově růžový
  • Černo zlatý

Koupit univerzální dárkový poukaz

Univerzální poukaz uplatníte na celý sortiment

Univerzální poukaz je nejlepší volba pro ty, kteří chtějí dát obdarovanému širokou možnost výběru. Ať už poukaz použije třeba na předplatné Netflixu, Voyo nebo Dramox nebo dá raději přednost nákupu oblečení na Zalando, určitě si z nabídky všech kuponů Givery snadno vybere.

Luxusní kupon Givery

Dárková karta Zalando, H&M a ZOOT

Každý víme, že nejlepší je vybírat si oblečení sám. Odpadne tak spousta problémů s trefováním velikostí či tipování módního vkusu obdarovaného. Zalando dárkový poukaz je proto skvělým řešením pro každého, kdo si na takovou volbu netroufá a raději nechá výběr na obdarovaném. V nabídce dárkových kuponů najdete také další oblíbené módní značky jako H&M nebo Zoot.

Tři možnosti doručení

  • V digitální podobě e-mailem

  • Fyzický poukaz poštou nebo Zásilkovnou

  • Fyzicky v luxusním balení

Předplatné na Netflix, Voyo nebo Dramox

Nějakou tu streamovací službu má dnes předplacenou už snad úplně každý. Většina předplatných se kupuje na měsíc nebo na rok. Jde tedy o skvělý dárek k Vánocům nebo k závěru roku, kdy se členství většinou obnovují. Na Giverech seženete Netflix poukaz v hodnotách 400 Kč nebo 1000 Kč nebo Voyo kupon ve variantách 1 až 12 měsíců.


Pro ty, kdo více než sledování televize ocení poslech audioknih, bude lepším řešením poukaz na Audiotéku, kde je namluveno přes 6000 audioknižních titulů.
Pro všechny milovníky divadla, kteří nechtějí přijít o žádné představení, je originálním dárkem kupon na Dramox předplatné. Najdetete tady stovky záznamů divadelních představení z nejlepších českých divadel jako Dejvické divadlo, Divadlo Husa na provázku nebo Divadlo bez zábradlí.


Další zajímavé články

5 tipů na dárek k narozeninám na poslední chvíli
  • Vojtěch Mišura
  • 20.04.2023
  • 0

Zjistili jste právě, že někdo z vašich blízkých má dnes narozeniny a vy pro něho nic nemáte? Nevěšte hlavu! Dárkové poukazy…

5 tipů na dárek ke Dni dětí
  • Kateřina Kučerová
  • 31.05.2023
  • 0

Sestavili jsme pro vás seznam s pěti nápady na dárky, které potěší malé i starší děti. Nezáleží na tom, jestli sháníte naučné a…


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.