Zpracovávám
Nejlepší dárky pro kluky

Máte doma malého raubíře nebo mladého puberťáka a lámete si hlavu s tím, co mu pořídit k narozeninám? Nebo prostě chcete vašeho blízkého potěšit jen tak, bez zvláštního důvodu? Existuje vlastně nějaký moderní a populární vánoční dárek pro kluka? Netrapte se dlouhým, bezvýsledným hledáním. V našem dnešním článku najdete tipy na levné i vtipné dárky pro kluky všech věkových kategorií. S našimi poukazy si navíc všichni kluci mohou vybrat sami - takže nešlápneme vedle.

Obsah článku
  1. Dárky pro kluky: 3-5 let
  2. Co ocení kluci 6 - 9 let
  3. Co potěší kluka v 10 - 13 letech
  4. Originální dárky pro kluky 14 - 16
  5. Dárek pro kluka 16 a výš

Dárky pro kluky: 3-5 let

Pokud máte doma parťáka, který pomalu roste v předškoláka či školáka, je nám jasné, že máte doma opravdu veselo. Najít hračku, která kluky smysluplně zabaví, abyste si mohli také na chvíli odpočinout, může být náročné. A pokud nechcete, aby vaše děti trávily hodiny koukáním do tabletu na nesmyslné pohádky, je lepší vsadit na jistotu.

Jednou z takových jistot je například LEGO Duplo. Velké kostky, s kterými se jednoduše manipuluje, poslouží k vybudování téměř čehokoliv, na co jen váš malý kamarád pomyslí. A pozor! Ačkoliv většinu kluků bude jistě fascinovat Duplo nákladní vlak nebo vesmírný set s raketou, existují i jiné zajímavé sety pro chlapce. Kluci už mají často doma autíček a raket opravdu hodně - takže jistě i rodiče unavené hraním na závody potěší například Duplo farma s jeřábem nebo zábavní park.

Skvělé a nerozbitné jsou také vláčky značky BRIO. BRIO má vše vyrobené ze dřeva a kvalitních materiálů - a je dost možné, že oblíbené hračky zdědí ještě vaše vnoučata. Kromě klasických vláčkodráh však BRIO nabízí i speciální stavebnice určené pro kluky už od tří let. Se stavebnicí můžete nejen budovat zajímavé konstrukce, ale dokonce i nahrávat a následně přehrávat zvuky - což malé děti milují.

Všechny tyto hračky si můžete zakoupit například v Bambuli - a pokud si nejste stoprocentně jistí s výběrem, můžete si zajít do obchodu vybrat s vaším malým parťákem osobně a hračky si ohmatat. K tomu se vám bude hodit dárkový poukaz do Bambule. Givery tento poukaz nabízí v hodnotě 250 Kč (a poukazy můžete samozřejmě kombinovat).

Malí kluci si také rádi hrají na pískovišti a zkouší si různé balanční hračky, kterých najdete nespočet třeba na Mall.cz. I na Mall prodáváme dárkové kupony.

Kluk na písku.

Co ocení kluci 6 - 9 let

Nástup do školy, spolužáci, kteří vašim dětem povídají o všech skvělých hračkách, které mají doma, seriálech, které určitě neomezeně sledují na YouTube a videohrách, které jistě neomezeně hrají celé dny bez dozoru rodičů…říká vám to něco? Nejste sami.

I v této kategorii můžete stále zabodovat poukazem do Bambule - přání vašich dětí budou však už trochu odlišná od batolat a předškoláků. Kluci v tomto věku si touží vše vyzkoušet, osahat, a zároveň rozvíjet své dovednosti - což jim dovolí hlavně hračky na dálkové ovládání a nejrůznější stavebnice. Skvělé jsou také sady, které klukům dovolí experimentovat - Bambule nabízí například vzdělávací sadu Moje chemie. Ta chlapcům představí vědu rozhodně jinak než pomocí nudných vzorečků - a kdo ví, třeba z nich vyrostou mladí vědci!

Koupit poukazy Mall.cz

Zároveň jsou mladší školáci už ve věku, kdy chápají a začínají objevovat deskové hry. A v Givery víme, že hraní deskovek může být záliba, která se line celým životem - tak proč ji nerozvíjet už v mladém věku? Deskovky vážně nemusí být jenom staré Člověče, nezlob se, nebo komplikovaný Stronghold. Bambule nabízí pro mladé fanoušky fotbalu například jednoduchou hru GÓL 10. Pro malé fanoušky existuje také deskovka se Sonicem nebo Tlapkovou patrolou.

Další parádní hračkou pro malé objevitele jsou autodráhy značky Hot Wheels. Bláznivé autodráhy, které si někteří z nás možná pamatují z barevnýh reklam z devadesátých let, jsou stále mezi námi - a stále velmi populární. Hot Wheels prodává nejen propracované dráhy, ale i samostatná autíčka nejrůznějších typů. Kluky možná potěší i speciální modely, které jinde nenajdete - jako žraločí náklaďák nebo auta s motivy hrdinů bojových her.

Pokud máte navíc doma kluka, který je aktivní a rád sportuje, určitě něco vyberete s naším dárkovým kuponem Mall.cz - kromě hraček na Mallu nabízí také například houpačky, kolečkové brusle nebo pennyboardy, což mladé sportovce jistě potěší.

Co potěší kluka v 10 - 13 letech

Ještě ani ne tak úplně puberťák, ale už ani malý kluk. V této kategorii rodiče často nejvíce tápou: co pořídit 11letému klukovi?

Možná se vám může zdát, že v jedenácti u kluků hračky už moc nefrčí. To však nemusí být úplně pravda. Pokud chcete vašeho mladého známého kreativně rozvíjet, nabízí se různé robotické hračky, které lze různě programovat. Zajímavá je například robotická ruka, kterou jde naučit vyťukat různé melodie a rytmy, nebo sady, díky kterým si mohou vytvořit vlastního robotického pavouka.

Starší kluky také stále baví LEGO - ale pochopitelně se jim už úplně nechce stavět jednoduché domečky pro mimina. LEGO však myslí na všechny - a kluci se mohou ponořit do stavění komplikovanějších modelů jako je Mars Rover, nebo si třeba postavit vlastní model New York City.

Další z velmi oblíbených sérií pro tento věk je Minecraft. Malé hráče jistě potěší Minecraft produkty jako jsou pouzdra do školy nebo svítící lampičky.

I tyto produkty jsou dostupné na Bambuli a Mallu, kde je můžete koupit s našim kuponem. Robotické a LEGO hračky jsou k dispozici i na Alza.cz, pro kterou také nabízíme dárkové kupony Alza v hodnotách od 500 až po 5 000 Kč.

Originální dárky pro kluky 14 - 16

Puberta není vždycky tragédie! Své dítě už dobře znáte a víte, co jej s jistotou baví. V -nácti se klukům také tvoří vlastní styl a začínají se více podobat dospělým. I proto od hraček přecházejí na jinou zábavu - začíná je často zajímat móda.

Na Givery nabízíme dárkový poukaz Zalando, s kterým si kluci mohou vybrat oblečení nejen do školy, ale i na sport. Na Zalandu lze například sledovat i data začátku prodeje nových očekávaných kolekcí tenisek - a zrovna dobré boty kluky často zajímají hodně.

Pokud váš blízký rád hraje videohry a vy tak úplně nevíte, která hra by se mu mohla líbit, nezoufejte. Nemusíte ji vybírat vy! Pro hráče na Xboxu na Givery nabízíme možnost zakoupit dárkový kupon Xbox, s kterým si dobije svou herní peněženku. Dobití peněženky nabízíme i dárkovým kuponem PlayStation. S dárkovým kuponem si kluci sami vyberou, kterou novou hru nebo doplňky by si rádi koupili, což je určitě potěší.

Dárek pro kluka 16 a výš

Váš -ještě před chvílí - malý kluk už je skoro dospělý a vy si nevíte rady, co by mu udělalo radost? Určitě se můžete inspirovat v kategorii 14 - 16, ale můžete mu také pořídit například Netflix předplatné.

Netflix je jedna z nejpopulárnějších streamovacích platforem současnosti, na které se bude obdarovaný moci dívat na široký výběr moderních seriálů i filmů - a rozhodně nebude out. Navíc jde o příjemný způsob, jak trávit čas s přáteli.

Kluky v tomto věku také potěší kosmetika - kterou můžete nakoupit například na Econee, pro kterou také prodáváme dárkový kupon Econea.

Pokud má váš blízký smysl pro humor, v tomto věku jistě ocení i další jiné vtipné dárky pro kluky. Mezi populární patří různé deskové hry, které mohou hrát s přáteli. O vtipné situace nebude nouze s hrami jako jsou Activity nebo Hedbanz pro dospěláky. U druhé zmíněné se nenechte zmást názvem - jde o hru, která je vhodná pro teenagery. Vtipné deskovky jsou často navíc i levným dárkem, který dokáže stmelit celou rodinu.

Pokud si chcete prostudovat ještě další možnosti zajímavých dárků, podívejte se na naše dárkové poukazy pro kluka. A pokud si chcete přečíst tipy na dárky pro kluky, kterým je méně než tři roky, přečtěte si náš článek o tipech na dárky pro miminko.


Další zajímavé články

5 tipů na dárek k narozeninám na poslední chvíli
  • Vojtěch Mišura
  • 20.04.2023
  • 0

Zjistili jste právě, že někdo z vašich blízkých má dnes narozeniny a vy pro něho nic nemáte? Nevěšte hlavu! Dárkové poukazy…

5 tipů na dárek ke Dni dětí
  • Kateřina Kučerová
  • 31.05.2023
  • 0

Sestavili jsme pro vás seznam s pěti nápady na dárky, které potěší malé i starší děti. Nezáleží na tom, jestli sháníte naučné a…


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.