Zpracovávám
8 tipů na nejlepší dárek pro kamarádku

Znáte to… jste spolu skoro pořád, máte pocit, že ji znáte jako své boty… a přesto vás vůbec nenapadá, čím ji obdarovat! Ano, řeč je o vaší kamarádce. Nejen v takových chvílích vám určitě přijdou vhod tyto tipy na dárek pro kamarádku, které jsme pro vás společnými silami připravili. Z nich zaručeně vyberete i pokud máte pocit, že jste už všechny nápady vyčerpali.

Obsah článku
  1. Dárkový poukaz na oblečení z H&M
  2. Divadlo z pohodlí domova s Dramox
  3. Poukázka na Vivantis
  4. Poukázka do Primarku
  5. Prozdravi.cz dárkový poukaz
  6. Poukázka na zážitek
  7. Xbox Game Pass nebo PlayStation členství
  8. Dárkový poukaz do DM

1) Dárkový poukaz na oblečení z H&M

Šaty dělají člověka. Spousta z nás se v novém stylovém kousku cítí zkrátka výborně, zbylí milovníky módy být nemusí, ale oblečení přesto potřebují. H&M dárkový poukaz je tedy skvělou volbou hned pro dvě naprosto rozdílné skupiny dívek - ty se zálibou v módě a ty se zálibou v… čemkoliv jiném než módě. S prvními můžete prožít další příjemný den vybíráním skvostných outfitů, druhé alespoň donutíte obměnit šatník plný starých obnošených triček po tátovi.

Poukázka ale může díky širokému výběru módy posloužit ostatně každé ženě, je to tedy výborný dárek pro kamarádku!

2) Divadlo z pohodlí domova s Dramox

Nemusí to být nutně pandemie, která krátkodobě znemožní spontánně si vyrazit na divadelní představení… stačí k tomu i obyčejné letní divadelní prázdniny. Pokud vaše kamarádka stále básní o představení, které chtěla vidět, ale nestihla jej, pořiďte jí Dramox předplatné.

Služba Dramox poskytuje přístup ke stovkám her desítek divadel k okamžitému přehrání. Mezi partnerskými divadly lze nalézt taková jako jsou Divadlo Na Jezerce, Národní divadlo Praha, Divadlo Na Fidlovačce, Jihočeské divadlo či Dejvické divadlo, ale i mnoho dalších. Tato služba navíc divadla náležitě finančně odměňuje. Sháníte-li originální dárek pro kamarádku, kupte dobré víno, hoďte se do gala a z vašeho obýváku se může stát pohodlné domácí hlediště.

3) Poukázka na Vivantis

Občas se stane, že člověk ztratí inspiraci a najednou ho nenapadá, jak asi může vypadat takový ideální dárek kamarádce. V tom případě je nejbezpečnější volbou něco univerzálního, co využije každá žena. Vivantis dárkový poukaz umožňuje dát nejlepší přítelkyni na výběr nejen mezi stovkami značek, ale i v rámci široké nabídky jednotlivých druhů produktů - od kosmetiky přes doplňky stravy až po hodinky. Sortiment zahrnuje mimo jiné i mnoho ekologických produktů. Vybrat si zde tedy mohou i dámy, které s touto tematikou rezonují.

Dárkový poukaz do DM

Pokud tedy sháníte například dárek k narozeninám pro kamarádku, jenže nemáte žádný konkrétní nápad, sáhněte po dárkové poukázce a můžete si být jisti, že si vaše kamarádka najde to své.

4) Poukázka do Primarku

Stáli jste s kamarádkou v té obrovské frontě, když před nedávnem otevíral první český Primark? Nebo jste si v zahraničí vždycky našli chvíli, abyste ho navštívili? Tak to jistě neurazíte, pokud darujete dárkový poukaz do Primarku. Řetězec Primark je pro svůj široký výběr další skvělou alternativou dárku zaměřeného na módu.

Ať už vaše kamarádka shání lehký kabát, nové stylové kalhoty nebo třeba doplňky na doladění outfitu, právě zde k tomu má ideální příležitost. I maminky, které momentálně nepovažují vlastní šatník za prioritu, zde mohou sehnat hezké kousky pro své nejmenší. Nezklamou se ani dámy, které zajímá planeta nebo životní podmínky farmářů dodávajících společnosti bavlnu. Primark má totiž vlastní program zabývající se právě touto tematikou. Poukaz na produkty řetězce Primark jsou tedy skvělou volbou pro nejednu kamarádku. 

5) Prozdravi.cz dárkový poukaz

Zdraví máme prostě jen jedno. Každá milovnice zdravého životního stylu si to dobře uvědomuje a ráda o svou kondici pečuje, jak nejlépe to jde. I přes nutnost pohybu a aktivního žití určitě takovou kamarádku potěší možnost vybrat si zdravé potraviny či doplňky stravy s jejím způsobem života korespondující.

Pro přesně takové zde máme poukaz na Prozdravi.cz - portál překypující přírodní výživou i kosmetikou, ale nejen tím. Mezi produkty lze nalézt kupříkladu i zdravotní obuv či různé další zdravotnické pomůcky. Velmi nápomocná může být i možnost vyhledávat produkty podle konkrétních potíží, které zákazníka trápí. Všem dámám, kterým není lhostejná jejich fyzická i duševní harmonie, tedy zajisté udělá radost poukázka na výrobek dle vlastního výběru - ať už to bude veganská strava nebo třeba menstruační pomůcky.

6) Poukázka na zážitek

Máte dojem, že toho má vaše kamarádka v posledních dnech, týdnech, měsících… trochu moc? Neustálý stres z práce, studia nebo třeba výchovy ratolestí - to vše může s psychikou člověka zamávat. Výborným lékem na přepětí a nedostatek odpočinku občas může být i obyčejný zážitek.

Poukaz na Zazitky.cz můžete darovat každé kamarádce, která potřebuje odreagování. Degustace výběrových vín, akrobatický let letadlem, wellness, bungee-jumping… nabídka zážitků je tak široká, že si stoprocentně každá pro sebe najde to pravé. Navíc se vy s výběrem konkrétního zážitku trápit nemusíte - v případě darování poukázky darujete zároveň i možnost volby. Nemůžete tak učinit špatné rozhodnutí. Poukaz na zážitek je velmi oblíbený dárek pro kamarádku na poslední chvíli.

7) Xbox Game Pass nebo PlayStation členství

Není žena jako žena… některá raději sportuje, jinou více zajímá móda a líčení… a pak jsou tu takové, které se nejraději usadí hluboko do křesla, zapnou konzoli a procvičí svou mušku při střílečce nebo si třeba jen oddechnou při něčem nenáročném. Pokud hledáte tipy na vánoční dárek pro kamarádku, darujte jí zimní prázdniny s ovladačem v ruce a stresem hozeným za hlavu. Darujte jí PlayStation Plus nebo členství Xbox Game Pass.

Některé kamarádky si zkrátka při extrémním zážitku nebo obcházení obchodů (to je pro některé z nich vlastně taky trochu extrémní zážitek… ) od každodenní rutiny příliš neodpočinou. Pokud víte, že vaši nejlepší kamarádku zajímají více daleké fantasy světy, virtuální závody v autech nebo technicky náročné průchody úrovněmi skákacích her, doporučujeme předplatné pro její konzoli. A nakonec nikdy nevíte… třeba si perfektně vyhrajete společně a z hraní se stane prostor pro nové sdílené chvilky.

Dárkový poukaz do DM

8) Dárkový poukaz do DM

Kosmetika je nejen radost, kosmetika je mnohdy i nutnost. Šampony, tělová mléka, opalovací krémy, balzámy na rty… Snad neexistuje žena, která by služeb drogerie nikdy nevyužívala. Nezáleží, jestli vaše kamarádka preferuje praktické dárky, zbožňuje líčení nebo se třeba teď její život točí kolem miminka. Každá z nich najde způsob, jak dárkový poukaz do drogerií DM využít.

DM nabízí mimo tradičních kosmetických a drogistických produktů spoustu alternativ jako je přírodní kosmetika, veganský make-up či zdravá výživa. Široké spektrum značek dekorativní i pečující kosmetiky rovněž zajišťuje pohodlný výběr. Sortiment drogerií DM, jak by se dalo čekat, zahrnuje i mnoho čisticích a jiných produktů do domácnosti nebo třeba i chovatelské potřeby. Nejedna dáma tedy pro její velkou uplatnitelnost upřednostní právě poukázku do DM.

Tipy na nejlepší dárek pro kamarádku na poslední chvíli

  1. Dárkový poukaz na oblečení z H&M
  2. Divadlo z pohodlí domova s Dramox
  3. Poukázka na Vivantis
  4. Poukázka do Primarku
  5. Prozdravi.cz dárkový poukaz
  6. Poukázka na zážitek
  7. Xbox Game Pass/PlayStation Plus
  8. Dárkový poukaz do DM

A pokud si nevíte rady s narozeninovými dárky, pomůže vám článek 8 tipů na originální dárek k narozeninám.


Další zajímavé články

5 tipů na dárek k narozeninám na poslední chvíli
  • Vojtěch Mišura
  • 20.04.2023
  • 0

Zjistili jste právě, že někdo z vašich blízkých má dnes narozeniny a vy pro něho nic nemáte? Nevěšte hlavu! Dárkové poukazy…

5 tipů na dárek ke Dni dětí
  • Kateřina Kučerová
  • 31.05.2023
  • 0

Sestavili jsme pro vás seznam s pěti nápady na dárky, které potěší malé i starší děti. Nezáleží na tom, jestli sháníte naučné a…


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.