Zpracovávám
Survivor USA online na Voyo už od června!

Oblíbená reality show plná adrenalinu, která si našla své příznivce po celém světě, se od 1. června opět objeví na Voyo. Tentokrát však v trochu jiném hávu. Nově totiž diváci nebudou fandit českým a slovenským účastníkům - nový Survivor, který vyjde na Voyo, bude americký originál. V čem se od českého pořadu liší a na co se v červnovém Survivoru na Voyo těšit? Kdo si v něm zasoutěží a jaké zajímavé soutěžní mechanismy se v americkém Survivoru objeví?

Obsah článku
  1. Survivor USA pro české diváky
  2. Tři kmeny a jeden vítěz
  3. Účastníci Survivor 43
  4. Výzvy a strategické hry
  5. Survivor USA online CZ na Voyo

Survivor USA pro české diváky

Americký Survivor, který má už za sebou neuvěřitelných 46 sérií, se na českých obrazovkách neobjevuje poprvé. Již v roce 2000 bylo možné jednu z ranějších soutěží v češtině zhlédnout pod názvem Poslední trosečník.

Série dostupná na Voyo od června pochází z roku 2022. Protože se v roce 2022 točily dvě americké verze soutěže Survivor, lze podle ukázky na Voyo dopátrat, že půjde o 43. sérii Survivor USA online. Tato série probíhá na Fidži a stojí v ní proti sobě 18 zapálených soutěžících. V Survivor USA se soutěží o 1 000 000 dolarů (a samozřejmě o titul “Poslední trosečník”). Zajímavostí pro diváky může být také to, že 43. série amerického Survivoru trvá jen 26 dní. K porovnání - první řada českého Survivoru trvala 68 dní, druhá dokonce 74.

Obsazení Survivor USA

Tři kmeny a jeden vítěz

Další zajímavou odlišností v americkém originálu je to, že se soutěžící nedělí do dvou kmenů, jako je zvykem v české sérii - od 41. série Survivora bývají kmeny tři. V sérii na Voyo se diváci mohou těšit na kmeny Baka, Coco a Vesi. V průběhu soutěže, kdy jednotliví soutěžící odcházejí, se následně zbylí účastníci sloučí do finálního kmene jménem Gaia. Soutěž postupně opouští 15 soutěžících. Posledních osm vyloučených následně vytvoří porotu, která společně rozhodne o vítězi. Výherce této show také se svou výhrou udělá v historii Survivora nevídaný krok.

Účastníci Survivor 43

Survivor USA online přináší také velmi zajímavou skladbu soutěžících. Narozdíl od české verze spolu zde soutěží pouze soutěžící z řad běžných lidí, nikoliv celebrit. Těšit se můžeme například na 28letou Karlu, která pochází z velmi chudých poměrů, což považuje v Survivoru za velkou výhodu, nebo stejně starou učitelku Morriah, která jistě zaujme svými krásně barevnými dredy. Ve hře se také objeví Noelle, která má amputovanou nohu, designérka Cassidy nebo latinskoamerický gay imigrant Geo. Nejmladším účastníkem je 19letý Sami, nejstaršímu účastníkovi jménem Mike je 52 let.

Koupit Voyo kupon

Výzvy a strategické hry

V této sérii byly kmeny postaveny před řadu fyzických i strategických výzev. Od 41. série se v americkém Survivoru objevuje například výhoda jménem “Knowledge is Power”, která spočívá v tom, že člověk, který jí využije, může ukrást výhody jiného hráče, nebo jeho skrytou imunitu. V praxi vypadá tato výhoda tak, že ji její nositel využije během rady, kdy se spoluhráče zeptá, jesti vlastní imunitu nebo skrytou výhodu, a ten mu musí pravdivě odpovědět. A pokud některou ze zmíněných vlastní, musí ji tazateli také odevzdat.

Kromě toho se v této sérii Survivoru objevuje také možnost "Shot in the Dark", která soutěžícím dává šanci na záchranu, která je zhruba 1:6 - nicméně využitím této výhody ztrácí soutěžící svůj hlas na kmenové radě.

Zajímavé také je, že rady probíhají někdy i napříč jednotlivými kmeny.

Survivor USA online CZ na Voyo

Americká verze Survivoru je jistě zajímavou soutěží, která bude bavit nejen české fanoušky této show. Na platformě Voyo je od 1. června Survivor dostupný česky - tedy konkrétně s českým dabingem, takže si diváci mohou vychutnat veškeré drama bez nutnosti sledovat anglické titulky.

Na Voyo lze navíc také shlédnout české série Survivora a jejich příběhy, takže pokud si chcete zkrátit čekání, je možné se podívat i na předešlé trosečníky. 


Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.