Zpracovávám
Hra na oliheň 2: Na jaké nové tváře se můžeme těšit?

Ačkoliv datum vydání druhé série veleúspěšné Hry na Oliheň zatím neznáme, můžeme se utěšovat alespoň novinkami, které postupně "prosakují" ze zákulisí. Ve druhé řadě Squid Game se dočkáme starých známých i zcela nových tváří, které fanouškům korejské tvorby rozhodně nejsou cizí. Od popové hvězdy po filmovými cenami ověnčeného borce.

Obsah článku
  1. SIWAN
  2. KANG HA-NEUL
  3. PARK SUNG-HOON
  4. YANG DONG-GEUN
  5. Squid Game 2 Trailer Herci

SIWAN

Pro fanoušky fešáckých korejských boybandů je obsazení zpěváka Siwana ze skupiny ZE:A asi nejdůležitější novinkou. Zároveň spustilo mnoho fanouškovských teorií o tom, jakou roli ve Squid Game 2 sehraje. Čtyřiatřicetiletý zpěvák má i herecké zkušenosti, vidět jsme ho mohli například v thrilleru Můj spolubydlící z pekla (2019).

Herec Siwan v seriálu Hra na Oliheň 2

KANG HA-NEUL

Další hvězda jihokorejské seriálové a filmové tvorby - Kang Ha-Neul byl mimo jiné oceněn tamější nejprestižnější filmovou cenou Baeksang Arts Awards za seriál ze sportovního prostředí Seutobeuligeu (2019). Herec patří mezi největší talenty své generace a není tedy divu, že si ho producenti Squid Game pro druhou sezonu vyhlédli.

Koupit Netflix kupon

Herec Kang Ha-Neul v seriálu Hra na Oliheň 2

PARK SUNG-HOON

Park Sung-hoon je další nový člen obsazení Squid Game 2. Nedávno jsme ho viděli v dramatickém seriálu Sláva (2022-2023) a nemůžeme se dočkat, až ho uvidíme hrát v další epické sérii na Netflixu.

Herec Park Sung-Hoon v seriálu Hra na Oliheň 2

YANG DONG-GEUN

Posledním nováčkem ve Hře na oliheň 2 je zkušený Yang Dong-Geun. Kromě herectví se též profesionálně věnuje hudbě a sice jako hip-hopový zpěvák/raper, tanečník a skladatel.

Herec Yang dong-geun v seriálu Hra na Oliheň 2

Squid Game 2 Trailer Herci

Zajímají vás naše další články? Přečtěte si například Jennifer Lopez jako Matka i nájemná vražedkyně.

 

Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.