Zpracovávám
Novinky Voyo květen 2024 - Závěrečná série Ivety a nové díly Výměny manželek

Květnové novinky na Voyo přinesou závěrečnou řadu očekávaného seriálu Iveta a také nové díly oblíbené reality show Výměna manželek. Těšit se můžete také na několik romantických komedií nebo dokument o kontroverzním českém zápasníkovi Karlosu Vémolovi.
Podívejte se na 5 nejzajímavějších pořadů, které v květnu dorazí na Voyo.

Obsah článku
  1. Nové díly Výměny manželek (8.5.)
  2. Iveta 3 (10.5.)
  3. Alice a Jack (18.5.)
  4. Můj strýček Archimedes (24.5)
  5. Karlos (24.5.)
  6. Voyo předplatné na Giverech

Nové díly Výměny manželek (8.5.)

Nové díly oblíbené reality show TV Nova zamíří na Voyo už 8. května! Sociální sonda do "průměrných" českých domácností opět nabídne mnoho dramat, kde není o peprnou výměnu názorů nouze. Za odměnu pak každá rodina dostane 150.000 Kč.

Mrkněte také na náš článek Nejlepší díly Výměny manželek v historii! Pamatujete si tyto legendární epizody?

Iveta 3 (10.5.)

Závěrečná třetí řada seriálu Iveta zobrazí zpěvaččino nejtěžší životní období. Třináct let po rozchodu s Ladislavem Štaidlem prožívá Iveta nejtěžší období svého života. Nemá okolo sebe žádnou skutečnou oporu, o kterou by se mohla opřít, kromě náctiletého syna Artura, kterého z celého srdce miluje. K tomu všemu se přidává závislost na alkoholu a antidepresivech. A právě problémy se závislostmi a jejich ničivý dopad na lidské zdraví se podle režiséra Michala Samira mají stát jedním z ústředních motivů 3. série.

Více informací o 3. sérii najdete v článku Třetí řada seriálu Iveta - datum premiéry, příběh, obsazení.

Hodnocení na ČSFD: 56,3 %

Alice a Jack (18.5.)

Najít životní lásku ještě automaticky neznamená, že budeme šťastní. Udržet fungující vztah stojí značné úsilí a oba partneři o něj musí neusátle pečovat. Své o tom ví Jack, který se zamiluje do stejně staré Alice. Brzy ale zjistí, že láska není jen romantická idyla, ale také pořádná dřina. Seriál má celkem 6 epizod a ve Velké Británii měl premiéru v únoru 2024.

Můj strýček Archimedes (24.5)

Řek Archimedes (Ondřej Vetchý) musel z politických důvodů emigrovat do Československa, aby zde našel nový domov i nečekané přátelství se svým na první pohled zcela odlišným sousedem Karlem (Miroslav Donutil). Zatímco Archimédes s nadějí vzhlíží ke komunistickému systému, který by mohl být vzorem i pro jeho vlast, Karel je zapřísáhlý antikomunista, přesto si k sobě oba najdou cestu.

Ondřej Vetchý a Miroslav Donutil ve filmu Můj strýček Archimédes

Hodnocení na ČSFD: 71 %

Karlos (24.5.)

Dokumentů o samozvaných "superhdinech českého národa" se v poslední době vyrojila celá řada. Tentokrát nahlédneme do soukromí zápasníka MMA Karlose Vémoly, který to od kluka, "který se na základce rád rval", dotáhne až na několikanásobného mistra světa. Režisér Michal Samir natáčel dokument dlouhých 15 let a za tu dobu shromáždil řadu zajímavých materiálů a momentů ze života kontroverzní postavy českého showbyznysu.

Hodnocení na ČSFD: 36%

Voyo předplatné na Giverech

Jestli se na zmíněné snímky chcete podívat a zatím nemáte předplatné, kupon na Voyo seženete ve variantách na 1, 3, 6 nebo 12 měsíců.

Koupit Voyo kupon

Mrkněte také na 12 nejlepších seriálů a filmů o politice.

Novinky na Voyo květen 2024

  1. Nové díly Výměny manželek (8. května)
  2. Iveta 3. série (10. května)
  3. Alice a Jack (18.5.)
  4. Můj strýček Archimedes (24.5)
  5. Karlos (24.5.)

Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.