Zpracovávám
Emily se ve 4. sezóně rozhodne, s kým bude chtít zůstat

Příběh o marketingové manažerce, která si sbalí kufry, opustí svůj byt v New Yorku a zamíří do města lásky, si během tří dosavadních sezón oblíbily miliony fanoušků.. Odlehčený příběh okořeněný pořádnou dávkou dramatických zvratů v krásných kulisách francouzské metropole totiž svou atmosférou silně připomíná devadesátkový hit Sex ve městě. Zatím byly natočeny tři série a čtvrtá je právě v procesu příprav. Kdy bude mít premiéru a na jaké nové herce a postavy se můžeme těšit?

Obsah článku
  1. Emily se ve čtvrté sérii rozhodne, s kým bude chtít zůstat
  2. Emily in Paris 4. série obsazení
  3. Emily in Paris datum vydání 4. sezóny
  4. Bude seriál Emily in Paris pokračovat i po čtvrté sérii?
  5. Emily in Paris 4 Trailer

Emily se ve čtvrté sérii rozhodne, s kým bude chtít zůstat

Přestože konkrétní detaily o příběhu zatím neznáme, některá dílčí témata naznačili tvůrci seriálu v rozhovorech. Darren Star, duchovní otec seriálu, v rozhovoru pro časopis Deadline o nové sezóně řekl:

Myslím, že velkým tématem příští sezóny a otázkou k zamyšlení bude fakt, že Emily do Paříže nepřijela v první řadě za romantikou, ale za pracovní nabídkou, a že Emily a Gabriel si to oba čím dál více začínají uvědomovat.”

Star také dodal, že Gabriel a jeho bývalá přítelkyně Camille budou pravděpodobně dále koexistovat, zůstanou pracovat ve stejné budově. “Všichni jsou spolu hodně svázáni, zároveň tady nastaly nepředvídatelné komplikace, zvláště pro Emily a je možné, že vztah Emily-Gabriel jim není souzen, alespoň ne v nejbližší budoucnosti."

Představitelka Emily Lily Collins

Emily in Paris 4. série obsazení

Ve čtvrté sezóně by se měly vrátit všechny hlavní stálice show. Lily Collins a Ashley Park se vrátí jako Emily a Mindy. Chybět nebudou ani Camille Razat (Camille), Lucas Bravo (Gabriel), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien) a Bruno Gouery (Luc). Otázkou zůstává přítomnost Alfieho Luciena Laviscounta, který v poslední epizodě 3. série ukončil svůj románek s Emily. Podle Darrena Stara by ale svou roli měl mít i v nejnovější sezóně.

Koupit Netflix kupon

Emily in Paris hlavní postavy

Emily in Paris datum vydání 4. sezóny

Oficiální datum čtvrté série Netflix ještě neoznámil. Poslední dvě sezóny měly premiéru v prosinci, dá se tedy očekávat, že datum vydání připadne na konec roku 2023, ještě pravděpodobnější datum je pak začátek roku 2024.

Bude seriál Emily in Paris pokračovat i po čtvrté sérii?

Tvůrci seriálu nepočítají, že by čtvrtá sezóna měla být tou poslední. Když se Deadlin Darrena Stara zeptal na budoucnost seriálu, odpověděl:

„Rozhodně si myslím, že show má život i po příští sezóně. Konec není v dohledu, dokud všichni nepocítí, že je čas skončit.“

Emily in Paris 4 Trailer


Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.