Zpracovávám
5 nejočekávanějších novinek na Voyo 2023

V roce 2023 nás čeká plno novinek z produkce Voyo Original, která se zaměřuje na původní české seriály. Těšit se můžeme jak na pokračování úspěšných seriálů Iveta nebo Odznaku Vysočina, tak na úplné novinky jako je kriminální minisérie Hojer nebo seriál z prostředí první republiky Zlatá labuť. Pojďme se podívat na nejzajímavější novinky, které nás v roce 2023 na obrazovkách Novy a Voyo Original čekají.

Obsah článku
  1. Seriál Zlatá labuť
  2. Seriál Sex O'clock
  3. Seriál Iveta 2
  4. Odznak Vysočina 2
  5. Seriál Hojer

Seriál Zlatá labuť

Doba první republiky a její jedinečná atmosféra přímo svádí k seriálovému a filmovému zpracování. Své o tom ví i režisér nového seriálu Biser A. Arichtev, který už má s dobovými seriály zkušenosti (První republika, Vyprávěj).

Nejen krásné kostýmy a rekvizity budou tahákem nové historického seriálu od Voyo. Příběh bude sledovat osudy zaměstnanců a majitelů luxusního obchodního domu Zlatá labuť během přelomového roku 1939, kdy Československo čelí blížící se německé okupaci.

Zlatá labuť datum premiéry: 2. únor 2023

Seriál Sex O'clock

Na rozdíl od zahraničí v Česku chybí seriál, který by se zabýval problémy mladých a zobrazoval jejich životy autenticky a hlavně atraktivně pro náročné publikum. Nejvíce se k tomu přiblížil loňský seriál České televize TBH. Webový seriál se zaměřil na chybějící témata: šikanu, nejistoty dospívání, sex a sociální sítě. Seriál nicméně tento potenciál nevyužil.

Sex O'clock se ale vydá trochu jinou cestou. K tomu by mu měl pomoc na naše poměry slušný rozpočet a režie zkušeného Jana Bártka (Kosmo, Osada) a scénáře od Karoliny Zalabákové, která se doposud věnovala spíše dokumentárním snímkům (Kronika orgasmu, Česká reklama: Úsvit kapitalismu). Nezbývá než tvůrcům přát v tomto odvážném podniku úspěch.

Sex Oclock datum premiéry: jaro 2023

Koupit Voyo kupon

Seriál Iveta 2

Seriál Iveta o princezně českého popu minulý rok trhal rekordy ve sledovanosti a pro značku Voyo Original se stal nejlepším možným startem. Není tedy žádným překvapením, že Nova natočila pokračování.

V nové minisérii se děj posune do 90. let, tedy dobu největší slávy Ivety Bartošové. Tehdy po boku Ladislava Štaidla (hraje Ondřej Brzobohatý) získávala jedno ocenění za druhým, hrála ve slavných muzikálech a také se jí narodil syn Artur.

Iveta 2 datum premiéry: jaro 2023

Odznak Vysočina 2

Druhá série populární kriminálky slibuje nové případy i nové tváře. Kromě těch původních jako je Patrik Děrgel, Michal Suchánek nebo Simona Zmrzlá, přibude třeba Pavel Řezníček v roli nadřízeného Dany Skálové.

Samotné případy budou inspirovány skutečnými událostmi. Tvůrci slibují, že se příběh více přiblíží skutečnosti a dokáže tím oslovit ještě širší skupinu diváků. 

Odznak Vysočina 2 datum premiéry: únor 2023

Seriál Odznak Vysočiny - hlavní protagonisté příběhu

Seriál Hojer

Příběh sadistického kanibala Hojera slibuje nervydrásající drama, které naváže na úspěšný projekt podobného ražení: Případ Roubal. V šestidílné sérii zavítáme do temné Prahy 80. let, ve které se vyskytuje čím dál více znepokojujících kriminálních případů. Nejhorším z nich je sadistický vrah Ladislav Hojer. Případ dostane na starosti legendární člen "mordparty" Jiří Markovič, který se na natáčení přímo podílel.

Hojer datum premiéry: jaro 2023

Pokud vás zajímají nové české seriály, určitě mrkněte také na článek 5 nejlepších českých seriálů na Voyo.

Novinky na Voyo 2023

  1. Zlatá labuť
  2. Sex O'clock
  3. Iveta 2
  4. Odznak Vysočina 2
  5. Hojer

Nejočekávanější seriály na Voyo v roce 2023 trailer


Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.