Zpracovávám
Válka skladů a další 4 nejlepší pořady pro táty

Poklady nedozírné hodnoty, dobrodružství napříč kontinenty nebo fundované automobilové recenze. Pořady, u kterých zrelaxujete a zároveň se dozvíte spoustu nových informací. Vybrali jsme pětici těch nejpopulárnějších od Mistrů zastavárny po českou cestu napříč světem se dvěma žlutými trabanty. Nechte se inspirovat a ponořte se do světů, ve kterém vítězí zdravá soutěživost, bystrý úsudek a touha po neopakovatelných zážitcích.

Obsah článku
  1. Válka skladů (2010)
  2. Mistři zastavárny (2014)
  3. Svět motorů (2023)
  4. Strážci hranic: Amerika
  5. Trabantem až na konec světa
  6. Voyo předplatné na Giverech

1) Válka skladů (2010)

Hodnocení na ČSFD: 65%

Najít poklad, který vám zajistí živobytí až do konce života, bylo snem lidstva od nepaměti. Ať už šlo o vykrádání egyptských hrobek nebo o zlatou horečku na divokém západě. A ne jinak je tomu v současnosti, jen způsoby se trochu změnily. Na podobném konceptu stojí populární pořad Válka skladů, ve kterém se účastníci rozhodují, zda koupit obsah opuštěného skladu. Může se v něm nacházet hromada krámů, nebo také nečekaný skvost, díky kterému pohádkově zbohatnou.

Válka skladů na Voyo

Koupit Voyo kupon

2) Mistři zastavárny (2014)

Hodnocení na ČSFD: 77%

V zastavárně Gold & Silver Pawn Shop jsou k mání nejrůznější předměty. Od běžného harampádí jako jsou staré hodinky, levná bižuterie nebo neplatné bankovky, po skutečné klenoty jako je tabatěrka J. F. Kennedyho nebo starověká řecká drachma z roku 325 př. nl. A najdou se i skutečné bizarnosti, například 200 let staré japonské lechtivé obrázky nebo skutečné lidské lebky. Slavná zastavárna ovšem čelila také několika skandálům týkajících se například prodejů zbraní nebo zakázaných drog.

Mistři zastavárny na Voyo

3) Svět motorů (2023)

Nejoblíbenější český motoristický magazín má od roku vlastní televizní show, ve které se každý týden můžete těšit na žhavé automobilové novinky i testy starých ojetin. Kromě odborných znalostí umí moderátoři pobavit i originálními hláškami Martina Vaculíka jako je například legendární výkřik: "Pozor, couvá idiot!".

Hodnocení na ČSFD: 68%

Svět motorů na Voyo

4) Strážci hranic: Amerika

Celníci mají plné ruce práce s kontrolou černých pasažérů i zákonů neznalých turistů. Od pašerování nelegálních potravin, předmětů a drog po ilegální migranty či teroristy. Při kontrolách se celníci zkrátka nenudí a zažívají napínavé i bizarní sitauce. Pořad má několik úspěšných řad. Na Voyo se kromě Ameriky můžete mrknout také na celníky z Austrálie nebo z Kanady.

Hodnocení na ČSFD: 61%

Strážci hranic na Voyo

5) Trabantem až na konec světa

Napínavou road movie s dvěma otlučenými žlutými trabanty a jejich nadšenou posádkou asi nejlépe vystihl náčelník celého projektu Dan Přibáň:
„Když se hrkáte s pěti Čechy, dvěma Poláky a jedním nesmrtelným Slovákem přes Amazonský prales, pětitisícové průsmyky And, pouště i oceán, od začátku do konce nevíte, jestli to byl skvělý, nebo úplně pitomý nápad a jestli je to ještě pořád legrace, nebo už jde do tuhého. Tak jako tak to stojí za to.“
Dokumentu nechybí ani humor, pohotová kamera a dechberoucí panoramatické záběry exotických krajin.

Hodnocení na ČSFD: 61%

Trabantem až na konec světa na Voyo

Voyo předplatné na Giverech

Jestli se na zmíněné snímky chcete podívat a zatím nemáte předplatné, kupon na Voyo seženete ve variantách na 1, 3, 6 nebo 12 měsíců.

Mrkněte také na 5 nejlepších českých historických filmů na Voyo.

Koupit Voyo kupon

TOP 5 pořady pro táty na Voyo 2024

  1. Válka skladů
  2. Mistři zastavárny
  3. Svět motorů
  4. Strážci hranic
  5. Trabantem až na konec světa

Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.