Zpracovávám
Svatba na první pohled: jak žijí dnes?

Pamatujete si na tuto zábavnou reality show o vztazích, které fungují tak trochu naopak? Ve Svatbě na první pohled se nové páry berou ihned po seznámení. Následují líbánky, společné bydlení a postupné sbližování. Láska přichází až časem. Ale je něco podobného vůbec možné? Může takový sociální experiment fungovat? Vydržely některé z párů ze Svatby na první pohled a jak žijí dnes? Připomeňte si opravdu kuriózní páry, které jsme v Svatbě na první pohled mohli sledovat.

Obsah článku
  1. Zoufalá Iva a silný IT specialista Vláďa
  2. Hrdinové vs Rebelové
  3. Ornella v novém Survivor 2024?
  4. Co je Survivor?

Jak Svatba vlastně funguje?

Koncept “Svatby na první pohled” pochází z Dánska. Spočívá v tom, že speciální “experti na lásku” uměle vytvoří páry, které se při svém prvním osobním setkání vezmou. Následně spolu stráví měsíc, během kterého se poznávají a zjišťují, jestli se k sobě opravdu hodí. Nejznámější adaptací Svatby na první pohled pak byla americká verze této reality show, která má za sebou už neskutečných 18 sérií. A můžete si být jistí, že v Americe se s dramatickými momenty rozhodně nešetří. Jednu z účastnic například při cestě na líbánky zatkli na letišti, jiný soutěžící zase svou partnerku vyhodil z bytu, protože mu omylem řekla jménem jiného muže. V Česku se nám prozatím povedlo natočit série 2.

A kde se dají shlédnout naše české Svatby na první pohled online? Pokud jste reality show zatím neviděli nebo si chcete některé z dramatických momentů připomenout, najdete Svatbu na první pohled na Voyo.

Pokud vás zajímají další reality show, které si můžete pustit na Voyo, přečtěte si náš článek o reality show Survivor.

Čtyři páry, velké drama

Svatby na první pohled 1 se účastnily 4 partnerské dvojice. Mnohé diváky zaujal podnikatel František, ke kterému byla vybrána o čtrnáct let mladší zubní sestřička Natália. I když se od sebe velmi lišili a během vysílání mezi nimi docházelo k mnoha roztržkám - například když František ztratil svůj prsten ihned během líbánek na Zanzibaru - nakonec překvapili tím, že se po skončení show rozhodli spolu zkusit opravdu zůstat jako pár. Experiment však nakonec nevyšel - František je dnes ženatý, ovšem s jinou ženou.

Velké pozdvižení také způsobilo, když po skončení show Natália přiznala, že celá její účast v show byla jen naoko a s Františkem od začátku nikdy nic mít nechtěla. Nicméně Natália si také našla nový vztah. Zároveň si také našla zálibu v plastikách, což jí stále přináší bohatou pozornost médií.

Natalia Mykytenko

Mezi nejpopulárnější páry první řady patřili pak Štěpánka s hromotlukem Pavlem, kterým se přezdívalo Fiona a Shrek. Během show si opravdu sedli a zůstali spolu žít i po jejím skončení. Vztah však nakonec bohužel nevyšel a během ledna 2021 oznámili veřejně svůj rozchod. Přesto se jim podařilo zůstat dobrými přáteli a často si volají.

Diváky také bavil uplakaný Radek, který hned od začátku dával silně najevo své emoce. Na svých líbánkách v Portugalsku brečel snad na každém kroku.  A ačkoliv ani jemu vztah se Simonou ze Svatby na první pohled nevyšel, nesmutní - našel si po jeho skončení 19letou blondýnku. Svůj vztah se nejprve pokoušel utajit, ale nakonec jej oznámil na sociálních sítích. Také si po Svatbě změnil image; nechal si narůst vlasy a vousy, což mu dle fanoušků vyloženě prospělo.

Koupit poukazy Voyo

Ledová Mirka a poměr s jiným

Ve Svatbě na první pohled 2 se také udála poměrně prekérní situace. Dlouhovlasá Mirka, která měla v prvních dílech už už nakročeno k oltáři, nakonec zjistila, že její nastávající si své plány rozmyslel. To u ní vzbudilo velkou vlnu nevole. Experti měli s nešťastnou Mirkou soucit a veškeré síly investovali do nalezení nového partnera. To se jim nakonec i povedlo a sehnali jí Petra, který všechny, včetně Mirky, učaroval svýma modrýma očima. Mirka však v dalších dílech diváky zklamala svou nepřístupností. Petr, který se o její srdce opravdu snažil, byl z jejího chladného chování zmatený. Ačkoliv chtěl vztahu dát šanci, nedokázal žít v nejistotě z toho, zdali si k němu Mirka dokáže najít cestu. Mirka po skončení reality show začala randit s trenérem a hokejistou Markem Peksou, který už má za sebou několik poměrů s různými českými celebritami.

Mirka a Petr

Drama si v druhé řadě Svatby na první pohled zažila také Andrea, kterou dali experti dohromady s kurýrem Kadrim. Ke konci natáčení to mezi nimi opravdu vřelo. Narozdíl od ostatních párů měli k dispozici místo běžných 30 dnů 60, protože Kadri bydlel ve Švýcarsku a spousta vztahu se odehrávala na dálku. Je však otázkou, jestli tomuto páru byl další měsíc ku prospěchu. Hádali se nejen na kamery, ale také veřejně na sociálních sítích. A důvod? Andrea měla údajně poměr s jiným mužem, a to přímo během natáčení. Andrea však následně situaci na svém Instagramu vysvětlila - šlo o muže, s kterým se jejich cesty už jednou rozešly, protože Andrea měla problém přijmout jeho komplikovanou rodinnou situaci. Během reality show spolu tedy nechodili - nicméně k sobě stále měli blízko a psali si, a po skončení Svatby na první pohled se k sobě dokonce nakonec vrátili a Andrea pochopila, že její srdce patří Evženovi, a to ačkoliv Evžen už má dvě děti.

Dalším zajímavým párem Svatby na první pohled byli Klára a Michal. Oba povoláním učitelé, a ani jeden z nich se do show nepřihlásil na vlastní popud. Kláře bylo navíc o rok více než Michalovi - byli tak jediným párem, ve kterém byla žena starší než muž. Mnohým lidem učarovali svou přímostí a otevřeností. Komunikovali spolu tak, jako by se již delší dobu znali. Vztah jim nakonec také i vyšel. Ačkoliv oba tvrdili, že naprosto přeskočili prvotní fázi zamilovanosti, i tak se jim podařilo dopracovat se až k lásce. A jak se daří Kláře s Michalem nyní? Podle posledních dostupných zpráv jsou stále spolu. Stále za sebou dojíždějí, ale ačkoliv je dělí 100 kilometrů, plánují společnou budoucnost.

I rázná Romana, která nešla pro peprné výrazy daleko, po skončení vysílání našla lásku - nového partnera Tomáše. Také začala prodávat elektronické cigarety a stejně jako Natália z první řady si nechala zvětšit rty.


Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.