Zpracovávám
Nová série Ordinace v Růžové zahradě 2

Seriál Ordinace v Růžové zahradě 2 se vrací na obrazovky a přináší divákům dojemné, napínavé a komické okamžiky z kamenické nemocnice. Kdo si v seriálu zahraje? Přibyde mezi naše oblíbené postavy nějaká nová? Dá se sledovat Ordinace v Růžové zahradě 2 online, a poběží i v televizi? A je vlastně stále dostupná Ordinace na Voyo? Pokud vás zajímá, co se vlastně bude v oblíbeném seriálu dít, rádi vám na vaše zvídavé otázky odpovíme - i když také stále nevíme vše!

Obsah článku
  1. Kdy vychází nové díly?
  2. Jaké herce uvidíme v nové sérii Ordinace?
  3. Co se bude v Ordinaci dít?

Kdy vychází nové díly?

Nové díly Ordinace v růžové zahradě vycházejí již od 15. ledna letošního roku a můžete se na ně těšit každé pondělí. 22. série populárního seriálu poběží až do 24. června a je dostupná všem, kteří mají předplacené Voyo. V televizi tato řada bohužel dostupná nebude.

Koupit poukazy Voyo

Jaké herce uvidíme v nové sérii Ordinace?

A jací budou v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 herci? V 22. řadě Ordinace se diváci mohou těšit na tři nové zajímavé herecké posily, které přinášejí do příběhu nové tváře a příběhy plné napětí a emocí. První novinkou v seriálu je Adam Bardy jako trenér Ricky. Tato sympatická postava má za úkol zlepšit kondici kamenického týmu, což vzbudí překvapivou lásku ke sportu v některých sestřičkách.

Ivu Pazderkovou jistě všichni známe. V nové sezóně se představuje jako trenérka Klaudie. Klaudie je expartnerka trenéra Rickyho a její příchod předznamenává mimo jiné také dramatické momenty spojené právě s jejím vztahem s trenérem Rickym.

Další novou tváří v Ordinaci je Radúz Mácha, který ztvárňuje postavu Aleše, velitele policejní zásahovky. Jeho postava vstoupí do života Bibi, která se po rozvodu s Patrikem cítí svobodná a volná. Vzájemný vztah Bibi a Aleše slibuje nejen romantiku, ale také dramatické zvraty, které obohatí příběh Ordinace.

Co se bude v Ordinaci dít?

První lednové díly s názvy "Den zdraví" a "Životní zkoušky" již jsou k dispozici na Voyo. Kompletní seznam dílů Ordinace v růžové zahradě 2 v této sezóně ještě není dostupný, protože díly stále vycházejí. V dalších dílech Ordinace můžeme však očekávat dle Instagramu oblíbeného Pusenského. Sledovat můžeme také osud Valerie, která čelí náročné situaci v 12. týdnu, kdy jde na interrupci.

Jarní sezona slibuje také pro Ordinaci tolik klasickou různorodost žánrů. Diváci se mohou těšit na detektivní zápletky, romantickou komedii, psychologické drama a komedii plnou bláznivých situací. Dramatické momenty nás čekají v dějové lince s podtitulem "A pak zmizíš do temnoty", kde sledujeme osudy Bibi po rozvodu. Další dějovou linií bude pak "Válka nevěst", ve které se tým kamenických lékařů a sester zapojí do osvětové kampaně a triatlonového závodu. Sezona rovněž přináší dramatickou linku s názvem "Tak s tím nikdo nepočítal", ve které se Valerie ocitá ve složité situaci po rozpadu jejího vztahu s Suchým.

Kdo zůstane, kdo odejde a jaké další výzvy čekají lékaře a sestry v kamenické nemocnici? To vše a mnohem více se dozvíte v nových dílech Ordinace v Růžové zahradě. Sledujte ji na Voyu každé pondělí od 15. ledna do 24. června. A pokud vás zajímají další pikantnosti, které můžete shlédnout na Voyo, podívejte se na náš článek o kauzách v soutěži Big Brother. 

Koupit poukazy Voyo


Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.