Zpracovávám
Nová série Na nože na Voyo!

Pokud jste milovníky kuchařských show, zpozorněte. Již od 15. května bude pro předplatitele Voyo exkluzivně dostupná druhá série slovenského pořadu Na nože. Jde o další, tentokráte slovenskou, adaptaci populární reality show Hell's Kitchen. O Hell's Kitchen jste již možná slyšeli - světoznámý kuchař Gordon Ramsay navštěvuje a hodnotí restaurace, kterým se z různých důvodů úplně nedaří, a snaží se přijít na kloub tomu, proč. Slovenská verze této show už má za sebou první sérii.

Obsah článku
  1. Kdo je hlavní hvězdou pořadu?
  2. Na co se těšit v druhé sérii
  3. Silné a slabé chvilky
  4. Kde sledovat Na nože SK online

Kdo je hlavní hvězdou pořadu?

Fanoušky české adaptace Hell's Kitchen, tedy Ano, šéfe, zklameme - Zdeněk Pohlreich se v sérii Na nože neobjeví, nicméně se můžeme těšit na návrat Martina Nováka, který diváky provázel i první sérií. Kuchař Martin Novák, který získal mnoho mezinárodních ocenění, vařil pro členy britské i holandské královské rodiny a dává velký důraz zejména na čerstvost a kvalitu potravin. V roce 2022 se také umístil na druhém místě žebříčku Best Chefs. Je vášnivým myslivcem a na televizních obrazovkách se v pořadu Na nože neobjevil poprvé. 

A zatímco někteří zlí jazykové a kritikové tvrdí, že v pořadu nemá co dělat, protože restaurace Martina Nováka v loňském  roce zkrachovala, našel si i své fanoušky a příznivce. Těm je příjemné jeho vystupování, které není sice zdaleka tolik vulgární jako to, které známe z českého pořadu Ano, šéfe, ale zároveň je také rázné a charismatické. I Martin nejde pro hlášku daleko - jako když například v první sérií řekl, že by drzou servírku "zožral".

Na co se těšit v druhé sérii

Diváci se stejně jako v první řadě Na Nože, kterou vydala televize Markíza, mohou těšit na oblíbená dramata v restauracích, které Martin Novák po přijaté výzvě navštíví. Můžeme se těšit například na díl, v kterém Martin odejde z restaurace bez toho, aniž by udělil hodnocení, nebo na silné sdílení příběhu majitele restaurace, který si prošel peklem. V druhé sérii Na nože diváky čekají také odporné polévky nebo legrační tým, který se nebojí změn a mění restaurační menu každý den.

Silné a slabé chvilky

Ačkoliv je pořad velmi populární a dle Googlu se líbí 92 % diváků, našel si i své kritiky. Některým lidem se nelíbí příliš dlouhá stopáž pořadu, která má 75 minut a pořad je dle nich natažený. Kritizují také orchestrální hudbu v pozadí, která je příliš kýčovitá a dramatická. Podle odpůrců je pořad spíše o mezilidských dramatech než o vaření samotném.

Od české verze se také Na nože SK zásadně liší tím, že se restauracím neuděluje na závěr pořadu hvězdička. Divák se také do restaurace nepodívá po měsíci po ukončení návštěvy kuchaře, ale má možnost si přečíst v titulkách, co se s hospodou či restaurací po delší době událo.

Milovníci kuchařských reality show si však na pořadu cení dobré kvality, charismatického vystupování Martina Nováka i mnoha legračních momentů, které se během show dějí. Pro fanoušky Ano, šéfe jde jistě o plnohodnotnou slovenskou alternativu jejich oblíbeného pořadu.

Můžete se také podívat na malý trailer Na nože - nová série, kdy o pořadu hovoří přímo sám kuchař Martin Novák.

Kde sledovat Na nože SK online

Na nože je dostupné i českým divákům - jedná se totiž o novinku na Voyo. Není tedy třeba mít přístup ke slovenské Markíze. Na Voyo lze jednotlivé epizody sledovat dříve, než se objeví v televizi.  Pokud vás zajímají další novinky na Voyo v roce 2024, můžete se také podívat například na nový film After: Pouto.

Koupit poukazy Voyo


Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.