Zpracovávám
Na jaké koncerty se těšit v září 2022?

Školní rok se opět pomalu rozbíhá a prosluněné dny plné lenošení či dobrodružných výletů mizí v dáli. To však nemění nic na tom, že bavit se a zažívat nové věci můžeme v průběhu každého ročního období. Jedním ze způsobů celoročního kulturního vyžití jsou i koncerty. Ať už jste příznivci populární hudby, nebo preferujete alternativní styly, měsíc září má pro každého něco přichystáno.

Obsah článku
  1. Mirai
  2. Machine Gun Kelly
  3. Leo Moracchioli & Frog Leap
  4. Alvaro Soler
  5. Pokáč
  6. Lucie v opeře

1) Mirai

Patříte-li mezi fanoušky této známé české kapely, jistě vás zaujme jejich zářijový koncert. Ten se koná přesněji už ve čtvrtek 15. září od 20:00 v prostorách pražské O2 Areny. Oblíbená hudební skupina s výrazným frontmanem Miraiem Navrátilem navíc nechystá v nejbližší době pouze tento koncert - mimo zářijového pro velký zájem dodatečně přidává ještě druhý výstup 13. října.

Pokud byste přece jen preferovali termín 15.9., je třeba si pospíšit, v případě neúspěchu ale stále máte druhou možnost.

2) Machine Gun Kelly

Hned následující pondělní večer, konkrétně 19. září od 19:30, bude Sportovní hala Fortuna patřit americkému rockovému rapperovi Colsonu Bakerovi, vystupujícímu pod pseudonymem Machine Gun Kelly.

Chcete-li potěšit kamaráda či příbuzného překvapením v podobě krásné vzpomínky z koncertu nebo jen preferujete pohodlnou cestu k pořízení vstupenek, sáhněte po voucheru do sítě Ticketmaster. Poukaz pak můžete použít k zakoupení jakékoliv vstupenky tohoto prodejce.

Koncert Machine Gun Kelly září 2022

3) Leo Moracchioli & Frog Leap

I v případě, že holdujete spíše tvrdším žánrům, se pro vás v měsíci září najde vyhovující akce. Prahu tentokrát navštíví Leo Moracchioli s kapelou známý především díky svému youtube kanálu Frog Leap Studios, který momentálně odebírá víc než 4,5 milionu nadšených fanoušků. Leo Moracchioli & Frog Leap jsou proslulí především svými brilantně provedenými metalovými covery známých popových skladeb.

V sobotu 24.9. od 18:00 se na ně můžete těšit ve Foru Karlín.

4) Alvaro Soler

Pokud si vaše srdce svou pozitivně laděnou hudbou evokující prohřáté španělské pláže získal popový zpěvák Alvaro Soler, nesmíte si nechat ujít jeho zářijový pražský výstup. Hudebník, který upoutal především svou písní “Sofia”, do Prahy zavítá v rámci turné Magia European Tour 2022. Jedná se o koncert přesunutý z března na září z důvodu restriktivních opatření.

Zavzpomínejte na teplé dny s tóny letních hitů a pozitivní atmosféry. Prostor interpretovi poskytne opět Sportovní hala Fortuna, a to v pátek 23. září od 20:00.

Koncert Alvaro Soler září 2022

5) Pokáč

Kdo by sobotní večer chtěl strávit přece jen ještě trochu jinak, 24.9.2022 se může vypravit třeba na českého písničkáře Pokáče do O2 Areny. Jan Pokorný alias Pokáč, který mimo zpěvu vládne kytaře či ukulele, posluchače upoutá hlavně svými mnohdy velmi humornými texty líčícími výjevy z běžného života.

Mnohdy sebereflexivní, ironické, otevřeně kritické či pouze mile vtipné verše okouzlily nejednoho Čecha. Pro každého milovníka až hořce pravdivých textů za doprovodu nevtíravého zvuku kytary by byla škoda akci vynechat. Koncert začíná v osm hodin.

6) Lucie v opeře

Pro fanoušky kultovní české kapely Lucie, kteří to mají blíže do slezské Ostravy nežli do hlavního města, bude ve středu 28. září od osmi hodin uskupení hrát s exkluzivní hudební aranží. Turné s názvem “Lucie v opeře” startující právě v Ostravar Areně díky doprovodu symfonického orchestru přináší nový neotřelý zážitek z oblíbených písní.

Po “Letní Rock Tour” pro kapelu šňůra v poněkud vážnějším provedení dle jejích vlastních slov představuje vrchol vlastní hudební sezóny. Koncert jistě vytvoří zcela unikátní atmosféru a ani u těch nejhranějších písní se díky novému kabátu rozhodně nebudete nudit.

Koncert Lucie v opeře září 2022

Nezáleží, jestli preferujete chytlavé melodie z rádií nebo netradiční skladby méně známých autorů… Věříme, že z široké nabídky zajímavých hudebních vystoupení si jistě vybere každý to své. S kuponem do sítě Ticketmaster si navíc můžete svou vstupenku zajistit rychle a jednoduše, případně poukázku darovat a někomu tak udělat radost.

Nejlepší koncerty na Ticketmaster září 2022

  1. Mirai - 15. září 2022
  2. Machine Gun Kelly - 19. září 2022
  3. Alvaro Soler - 23. září 2022
  4. Leo Moracchioli and Frog Leap - 24 září 2022
  5. Pokáč - 24. září 2022
  6. Lucie v opeře - 28. září 2022

Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.