Zpracovávám
Nejlepší dárky pro děti za vysvědčení - rychle a online!

"Prázdniny máme, co s tím uděláme, to je náš jediný problém", začíná znělka oblíbeného dětského seriálu Phineas a Ferb. A je to pravda - vysvědčení byla konečně rozdána a děti mají zasloužené dva měsíce na to, aby si odpočinuly od školy a zažily neopakovatelná dobrodružství. Jak je ale za jejich celoroční snahu odměnit? Přinášíme 5 tipů na dárky, kterým školákům uděláte radost a navíc je můžete pořídit okamžitě s online doručením.

Obsah článku
  1. Dárkový poukaz do hračkářství pro nejmenší
  2. Snídaně podle vlastní chuti s Mixit
  3. Libovolná hra na herní konzoli
  4. Letní oblečení z H&M
  5. Nové elektronické hračky

Dárkový poukaz do hračkářství pro nejmenší

Zajít s dětmi do hračkárny a nechat jim vybrat dárek podle jejich libosti je skvělým zakončením školního roku. Pokud ale na fyzickou návštěvu zrovna nemáte čas, s dárkovým poukazem do hračkárny Bambule nakoupíte bez front a starostí online.

Nejlepší dárek pro děti lego v obchodě Bambule

Snídaně podle vlastní chuti s Mixit

Snídaně mohou být v létě občas pořádná otrava. Děti se o prázdninách rádi prospí, zatímco rodiče musí vstávat do práce a nechat snídani na svých ratolestech. S Mixit dárkovým poukazem ale bude příprava každé snídaně skvělým dobrodružstvím. Navolit si můžete různé kombinace namíchaných cereálních dobrot, tyčinek, kaší, čokolád či sušeného ovoce.

Libovolná hra na herní konzoli

I o prázdninách nás čeká pár deštivých a pošmourných dnů, které vaše děti stráví "znudění" doma. V takovém případě přijde vhod počítačová nebo konzolová hra, se kterou jim nevlídný den uteče jako voda. S nabitou PlayStation peněženkou můžete vybírat z tisícovky titulů v internetovém obchodě PlayStation Store.

Nejlepší dárek pro dítě - děti hrající na konzoli nintendo switch

Letní oblečení z H&M

Letní horka a prázdninové dobrodružství vyžadují speciální šatník. Skvělou možností k jeho doplnění je Dárkový poukaz do H&M. Kvůli nakupování nových kousků do šatníku není třeba nikam chodit. Dárkový poukaz H&M je totiž možné uplatnit nejen v kamenných prodejnách, ale i při nákupu v e-shopu.

Nové elektronické hračky

Většina dětí miluje nové technologie jako jsou mobily, tablety nebo konzole a počítačové hry. Pokud vašemu dítěti něco z toho právě schází, jako dárek za vysvědčení můžete zvolit Mall dárkový poukaz, díky kterému dostane bohatý výběr rozmanité elektroniky.

Další tipy na dárky pro děti najdete v článku 5 tipů na dárek ke Dni dětí.

Malý kluk s fotoaparátem

Další zajímavé články

5 tipů na dárek k narozeninám na poslední chvíli
  • Vojtěch Mišura
  • 20.04.2023
  • 0

Zjistili jste právě, že někdo z vašich blízkých má dnes narozeniny a vy pro něho nic nemáte? Nevěšte hlavu! Dárkové poukazy…

5 tipů na dárek ke Dni dětí
  • Kateřina Kučerová
  • 31.05.2023
  • 0

Sestavili jsme pro vás seznam s pěti nápady na dárky, které potěší malé i starší děti. Nezáleží na tom, jestli sháníte naučné a…


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.