Zpracovávám
Love Island Česko a Slovensko 2023. Vše podstatné o největší české reality show

Televize Nova ke 4.9.2023 odvysílala první díl nové řady pořadu Love Island Česko & Slovensko 2023 - soutěžní reality show s kořeny ve Velké Británii. Stejně jako předchozí řada i Love Island 3 přináší zábavnou podívanou nejen o hledání lásky v odlehlém prostředí luxusního sídla. Seznamte se s letošní sestavou nejpopulárnější reality show na Voyo.

Obsah článku
  1. Co je Love Island?
  2. Kde byl natáčen Love Island 3?
  3. Love Island Česko a Slovensko - sestava mladých atraktivních lidí
  4. Kde Love Island mohu sledovat?
  5. S poukazem Voyo shlednete snadno všechny díly

Co je Love Island?

Koncept soutěže Love Island spočívá v tom, že skupina mladých nezadaných lidí různých profesí i zálib zavítá do unikátní soutěžní vily, která má za cíl účastníky izolovat od okolního světa. Meta všech zúčastněných je jasná - nalézt zde lásku.

Soutěžící mají za úkol tvořit páry a bránit se tak vyhození z vily, tím totiž jejich cesta v soutěži končí. S odcházejícími účastníky ve vile přibývají noví hráči, tzv. bombshells, kteří tak mohou dále míchat kartami osudu dosavadních rezidentů vily. Všechno dění je zároveň prokládáno zábavnými soutěžemi a výzvami. O vítězném páru na konci sezóny rozhodnou diváci.

Kde byl natáčen Love Island 3?

Jak už bylo zmíněno, oním “hnízdečkem lásky” všech soutěžících je rozlehlá luxusně vybavená vila se zahradou, bazénem, “chill zónou” a zkrátka vším, co pro navození správné romantické atmosféry nesmí chybět. Stejně tak jako v případě ostatních světových verzí soutěže se i ta československá nachází v exotickém prostředí - konkrétně na Kanárských ostrovech.

sestava voyo love island 3

Věděli jste, že Voyo kupon můžete pořídit i bez kreditní karty?

Koupit Voyo kupon

Love Island Česko a Slovensko - sestava mladých atraktivních lidí

Stěžejní otázkou je, čí osudy tedy na obrazovkách vlastně můžeme pozorovat. Love Islandem 2, jímž nás provází moderátorka Zorka Hejdová, prozatím prošlo již 13 jmen. Konkrétně se představí Adam (22 let), Lukáš (22 let), Natálie (22 let), Chris (21 let), Mariam (21 let), Claude (22 let), Adriana (21 let), Honza (26 let), Venis (27 let), Lu (25 let), Majka (27 let), Sandro (32 let) a Rachel (22 let).

Kde Love Island mohu sledovat?

Ptáte se, kde vlastně svou oblíbenou show můžete sledovat? Netrpěliví fanoušci, kteří neradi čekají, mohou na pořad koukat online na portálu Voyo, kde je každý díl s jednodenním předstihem. Dalšími výhodami, které Voyo nabízí, je i prémiový obsah v podobě archivu a bonusových videí.
Pro ty, kteří preferují možnost sledování pořadu v televizi, pak pořad vysílá TV Nova každé úterý a středu. Pořad lze zároveň sledovat i z portálu Nova Plus.

S poukazem Voyo shlednete snadno všechny díly

Voyo je česká “Video on demand” služba, která svým členům za měsíční poplatek poskytuje služby v podobě nespočtu filmů a seriálů ke zhlédnutí s TV Nova jako mateřskou společností.

Významnou výhodou je mimo široké palety obsahu i možnost sledovat některé pořady se zpravidla několikadenním předstihem oproti televiznímu vysílání.

Pořízení členství na Voyo prostřednictvím dárkového kuponu je rychlé, snadné a kupujícímu dává na výběr z široké nabídky platebních metod. Pokud vás platforma oslovila a zvažujete subskripci, použití voucheru je nepochybně dobrá volba. Poukaz na Voyo je zároveň i skvělým univerzálním dárkem! Díky jednoduchému postupu jste s koupí rychle hotovi… a pak už stačí jen dát nohy nahoru a plně se ponořit do sledování svých oblíbených pořadů.

Love island 2023 se natačáelo na Havaji

Další zajímavé články

"After: Pouto" na Voyo – Co od něj očekávat?
  • Natálie Nelligan
  • 12.03.2024
  • 0

S příchodem nového filmu "After: Pouto", který bude od 16. března dostupný na platformě Voyo, se fanoušci po celém světě těší na…

12 prosincových novinek na Voyo
  • Natálie Nelligan
  • 29.11.2023
  • 0

Obloha je šedá a pod nohama křupe první sníh. Najednou strávíme mnohem více času navlékáním hromady vrstev. Šála, rukavice……


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.