Zpracovávám
Co je internetová televize Telly a na kolik vás vyjde?

Telly je na našem trhu poměrně novou televizní službou, která funguje podobně jako konkurenční SledovaniTV, tedy jako tzv. internetová televize. Hlavní výhodou této platformy je, že nemusíte řešit žádné antény nebo set-top boxy a ke spokojenému sledování vám postačí pouze kvalitní připojení k internetu. Okamžitě tak dostanete k dispozici tisíce pořadů na televizních kanálech z celého světa. Co všechno Telly umí a za kolik předplacenou kartu získáte?

Obsah článku
  1. Co je internetová televize Telly?
  2. Aplikace Telly
  3. Jak rychlý internet potřebuju ke sledování internetové TV?
  4. Jak nahrát pořad na Telly?

Koupit předplacenou kartu Telly

Co je internetová televize Telly?

Na rozdíl od klasické satelitní televize si u té internetové nemusíte dělat starost s instalací satelity a pracnou instalací. Stačí jen být připojen ke kvalitní a rychlé internetové síti. Právě rychlé internetové připojení je hlavní podmínkou bezproblémového fungování služby.

V případě satelitní televize je naopak nutné pořídit příslušenství jako je přijímač vln, set-top box a dekódovací karta. Služba Telly takové řešení také umožňuje. V místech, kde je internetový signál nedostatečný, můžete pořídit speciální Telly balíček, který výše zmíněné příslušenství obsahuje, a to včetně instalace. Podobně ostatně funguje například konkurenční služba Skylink.

Produkt Telly logo

Telly cena předplacené karty

  1. Malý balíček - 200 kč měsíčně, počet kanálů 67, kanály v HD 36
  2. Střední balíček - 400 Kč měsíčně, počet kanálů 105, kanály v HD 60
  3. Velký balíček - 600 Kč měsíčně, počet kanálů 126, kanály v HD 76

    Aplikace Telly

    Přes aplikaci Telly budete ovládat internetovou televizi podobně jako je to běžné například u Netflixu nebo Voyo. Aplikace je dostupná jak na Android tak Apple. Stačí si ji tedy stáhnout do svého zařízení z Google Play nebo App Store.

    Produkt Telly logo

    Jak rychlý internet potřebuju ke sledování internetové TV?

    Nejnižší rychlostí pro kvalitní sledování internetové televize v HD kvalitě je rychlost okolo 3 Mb/s. Pro sledování v nižší kvalitě pak postačí běžná rychlost 1,2 MB/s.

    Před pořízením internetové televize se tak vždy nejprve ujistěte, jak rychlý internet doma máte, abyste pak zbytečně nebyli zklamání a nemuseli se svým operátorem řešit nejprve novou smlouvu na internet. A pokud si rychlostí svého internetu nejste jistí, můžete si pořídit Telly zdarma na 14 dní a všechno poctivě vyzkoušet!

    Jaké jsou výhody internetové televize?

    • Není třeba nic instalovat ani vrtat do zdi
    • rychlé sjednání i ukončení smlouvy
    • Pokrytí po celé EU
    • Pořady lze vracet v čase až 7 dní
    • Kanály ve vysoké kvalitě
    • Stovky kanálů ke sledování

    Jak nahrát pořad na Telly?

    Aplikace Telly umožňuje svým zákazníkům nahrávat pořady v délce až 100 hodin. Uložené pořady zůstanou v aplikaci nejdéle 30 dnů. Bez příplatku je pořady možné sledovat až na 4 nezávislých zařízení.

    Jestliže vás spíše než internetová televize láká poslech knih, zkuste mrknout na článek Jak funguje audiokniha?


    Další zajímavé články

    12 nejlepších seriálů a filmů o politice
    • Vojtěch Mišura
    • 15.09.2022
    • 0

    Nakoukněte do zákulisí královských paláců a skrytých parlamentních salónů plných zajímavých diskuzí i nelítostných intrik.…

    7 tipů na stylové zimní módní kousky na Zalando
    • Kateřina Kučerová
    • 01.12.2022
    • 0

    Podzim je v plném proudu a ani zima na sebe nenechá dlouho čekat. Pro někoho změna ročního období znamená nové možnosti trávení…


    (0) Komentářů
    Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.