Zpracovávám
Darujte poukaz Ticketmaster a vybírejte ze stovek (nejen) hudebních akcí!

Společnost Ticketmaster se již přes čtyřicet let specializuje na prodej vstupenek na koncerty či další různé akce, a to v mnoha zemích celého světa. Výjimkou samozřejmě není ani Česká republika, kde je pro své špičkové služby a pohodlné používání oblíbenou platformou pro nákup vstupenek. Proto můžete nyní nově poukazy pro síť Ticketmaster zakoupit i prostřednictvím našeho portálu.

Obsah článku
  1. Rychle, jednoduše a dle gusta obdarovaného
  2. Jak mohu zakoupit dárkový poukaz Ticketmaster?
  3. Nejžhavější akce letošního roku na Ticketmaster
  4. Poukaz Ticketmastser - vstupenka do světa zábavy

Rychle, jednoduše a dle gusta obdarovaného

Je kamarád, kterého byste rádi obdarovali, zapálený hudební fanoušek, ale vy si nejste jisti, které vystoupení přesně zvolit? Potom je pro vás Ticketmaster voucher ideální volbou.

Mimo to, že si vlastník kuponu může vybrat akci dle svého vkusu, využití této služby poskytuje mnoho dalších výhod. Nákup vstupenek lze uskutečnit online z pohodlí domova a významným plusem je i široký výběr platebních metod. Nemáte platební kartu? Nic se neděje, za svůj voucher můžete zaplatit i bankovním převodem nebo třeba v hotovosti. Pořízení vstupenek formou dárkového poukazu je zkrátka pohodlné a zabere vám jen chviličku.

Koupit poukaz Ticketmaster

Jak mohu zakoupit dárkový poukaz Ticketmaster?

Kromě výše zmiňovaných výhod je předností Ticketmaster dárkového poukazu i jeho jednoduché použití. Po zakoupení je vám e-mailem zaslán speciální kód. V tu chvíli je na čase prozkoumat širokou nabídku koncertů, festivalů, sportovních a jiných akcí, a to přímo v e-shopu sítě Ticketmaster. Jakmile máte vybráno a váš nákupní košík je plný, stačí přejít k objednávce. Zde jako způsob platby uvedete možnost „ePoukaz/Dárková poukázka“ a do formuláře vložíte číslo poukazu a PIN. Poté už stačí jen stisknout tlačítko “Uplatnit” a můžete odpočítávat dny zbývající do začátku vámi vyvolené kulturní události.

nejlepší akce 2022 ticketmaster

Nejžhavější akce letošního roku na Ticketmaster

Jste vášnivým fanouškem hlasité hudby, nebo spíše příznivcem divadla? Sháníte dárek pro milovníka sportů, nebo raději pro celou rodinu? Výběr je nepřeberný a i letošní rok má mnoho co nabídnout. Milovníci alternativního rocku by rozhodně neměli prošvihnout srpnové Pixies ve Fóru Karlín (čtvrtek 25.8.), legendy altrocku The Cure (24.10.) v O2 areně nebo Placebo, kteří zahrají v O2 Universu 31. října.

Z metalu se můžeme těšit třeba 28. července na Slipknot, 25. srpna potěšíme zase fanoušky kapely Sabaton. Oba koncerty proběhnou v O2 areně. Z českých autorů zazní třeba Ben Cristovao v O2 areně či Kapitán Demo v O2 Universu, obě akce proběhnou 1. října. Za zmínku rozhodně stojí i vzpomínkový koncert “Ve jménu Ivety” uspořádaný na památku zpěvačky Ivety Bartošové - ten se uskuteční 2. října ve Velkém sále Lucerny.

Fanoušky divadla jistě zaujmou Letní shakespearovské slavnosti, pro sportovní přívržence je v nabídce například MMA oktagon akce GMC, která proběhne 6. srpna v King's Casino v Rozvadově.

Poukaz Ticketmastser - vstupenka do světa zábavy

Nabídka kulturního i jiného vyžití je skutečně pestrá a zvlášť po dlouhé covidové pauze jistě stojí za to udělat radost sobě nebo svým blízkým. S pomocí Ticketmaster vstupenky tak můžete učinit několika kliknutími myši. Tak na nic nečekejte a obohaťte se novými zážitky!


Další zajímavé články

5 tipů na dárek k narozeninám na poslední chvíli
  • Vojtěch Mišura
  • 20.04.2023
  • 0

Zjistili jste právě, že někdo z vašich blízkých má dnes narozeniny a vy pro něho nic nemáte? Nevěšte hlavu! Dárkové poukazy…

5 tipů na dárek ke Dni dětí
  • Kateřina Kučerová
  • 31.05.2023
  • 0

Sestavili jsme pro vás seznam s pěti nápady na dárky, které potěší malé i starší děti. Nezáleží na tom, jestli sháníte naučné a…


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.