Zpracovávám
Ušetřete 10% s jarní slevou Zalando!

Nová jarní kolekce Zalando vás naladí do optimistické nálady. A s exkluzivní slevou 10% si jaro na Zalandu užijete o to více! Jarní akce se týká veškerého sortimentu na e-shopu! Poukazy na oblečení pořídíte na Givery.cz snadno a pohodlně z domova. Pořízení dárkové karty je bezpečnou volbou, kterou potěšíte jak sebe, tak své blízké. Tak na co ještě čekáte. Najděte svůj jedinečný styl a a přizpůsobte svůj šatník barvám rozkvétajícího jara.

Obsah článku
  1. Uplatněte slevu 10 % s dárkovou kartou Zalando
  2. Myslete na budoucnost s Pre-owned módou CC
  3. Výhody nákupu dárkové karty Zalando přes Givery.cz
  4. Jak dárkovou kartu Givery pořídit?
  5. Pořiďte dárkový poukaz v luxusním balení

Uplatněte slevu 10 % s dárkovou kartou Zalando

Dárkovou kartu Zalando je snadné a rychlé pořídit. V případě elektronického vydání ji na svůj e-mail dostanete okamžitě po dokončení objednávky. Můžete se ale rozhodnout i pro doručení ve fyzické podobě v krásném luxusním balení, kterým uděláte dojem. Díky možnosti platby v hotovosti nemusíte mít obavy ani v případě, že nechcete zadávat osobní údaje ke své platební kartě. Pořízení dárkové karty je zkrátka bezpečnou volbou, kterou potěšíte jak sebe, tak své blízké.

Koupit dárkovou kartu Zalando

Myslete na budoucnost s Pre-owned módou CC

Zalando do své nabídky nedávno zařadilo také tzv. Pre-owned sekci, kde můžete vybírat z módy z druhé ruky a podílet se tím na omezení plýtvání. I tady svůj Givery dárkový poukaz bez potíží využijete.

Kampaň sleva deset procent na Zalando

Výhody nákupu dárkové karty Zalando přes Givery.cz

Dárková karta Zalando má neomezenou platnost. Nemusíte si tak dělat starosti s tím, že by zůstala ležet bezcenná a nevyužitá někde na dně šuplíku. Ať už po ní sáhnete kdykoliv, vždy za ní pořídíte přesně to, co bude na e-shopu aktuálně k mání.

Hlavní výhody Givery dárkových poukazů

  • okamžité doručení e-mailem nebo dárkový poukaz poštou
  • ušetříte díky lokálním platebním metodám
  • zpracování plateb probíhá nonstop
  • bez skrytých poplatků
  • česká podpora po telefonu, na Facebooku i na e-mailu
  • platba i bez použití platební karty

Jak dárkovou kartu Givery pořídit?

Poukazy na oblečení pořídíte na Givery.cz snadno a pohodlně z domova. Nerychleji poukaz dostanete, pokud jej věnujete vzdáleně, tedy elektronicky, nebo ho můžete vytisknout na běžné tiskárně a poté z něj dárkový poukaz jednoduše složit. Praktické, snadné a rychlé řešení ocení všichni zaneprázdnění lidé, kteří touží svým blízkým udělat radost, ale nemají na shánění dárků zrovna mnoho času.

Pořiďte dárkový poukaz v luxusním balení

Jestliže naopak máte času dost, můžete si poukaz nechat doručit v krásném luxusním dárkovém balení. Vybrat můžete černo-zlatou nebo krémově růžovou variantu. A pokud si nejste úplně jistí, jaký typ poukazu vybrat, zvolte univerzální dárkový poukaz, který využijete na veškerou nabídku poukazů z e-shopu Givery.cz.

Pokud vás zajímají další akce a slevy na Zalando, podívejte se také na článek Zalando akce a slevy v roce 2023.
Sleva deset procent na zboží Zalando

Další zajímavé články

Pořiďte si členství v Audiotéka klubu o 20% levněji!
  • Vojtěch Mišura
  • 01.08.2023
  • 0

Využijte exkluzivní letní slevu na Audiotéka dárkový poukaz a pořiďte si prémiové členství o 20% levněji. Vybírat můžete ze 3…

Ušetřete 5% s dárkovým poukazem Erotic City
  • VM
  • 16.05.2023
  • 0

Od 24. května 2023 pořídíte dárkový poukaz Erotic City s exkluzivní 5% slevou na veškerý nákup. E-shop Erotic City nabízí katalog…


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.