Zpracovávám
Univerzální dárkový poukaz Givery: nejlepší dárek

Stále tápete, čím potěšit své zaměstnance nebo obchodní partnery? Hledáte flexibilní a elegantní dárek, který osloví každého? Nechcete investovat energii do benefitních programů, které zaměstnanci následně nevyužívají? Vsaďte na univerzální dárkové poukazy, které mají široké uplatnění a obdarovaní je mohou použít zcela dle svého uvážení. Mají mnoho výhod; dají se personalizovat a hodí se nejen pro zaměstnance, ale jde o důstojný dárek i pro obchodní partnery.

Obsah článku
  1. Flexibilita a široká nabídka
  2. Personalizovaný dárkový poukaz: Vaše značka na každém dárku
  3. Pro koho se univerzální dárkové poukazy Givery hodí?

Flexibilita a široká nabídka

Univerzální dárkové poukazy jsou skvělým řešením, pokud chcete své zaměstnance či partnery důstojně odměnit. Univerzální poukazy se hodí zkrátka ke všem příležitostem - ať už jde o odměnu za skvělý pracovní výkon, vánoční dárek či poděkování při odchodu do důchodu.

Poukazy si můžete vybrat ve formě, která nejlépe odpovídá vašim potřebám. Nejběžnější formou jsou online poukazy, které vám ihned po zaplacení dorazí do e-mailu. Vybrat si můžete také tištěné poukazy včetně luxusní vysouvací verze, která je v dispozici ve dvou barevných variantách. Můžete tak svým zaměstnancům či partnerům nabídnout opravdu personalizovaný dárek.

Navíc si nemusíte lámat hlavu s tím, jestli se váš dárek bude obdarovanému opravdu líbit. S poukazem od Givery si obdarovaný může sám vybrat z široké nabídky značek a produktů, a to dle svých vlastních preferencí.

Personalizovaný dárkový poukaz: Vaše značka na každém dárku

Chcete, aby vaše firemní dárky reprezentovaly vaši značku? Hledáte dárky na míru? S personalizovanými dárkovými poukazy to není žádný problém. V takovém případě vás jistě potěší, že v Givery rádi navrhneme a vytvoříme dárkové poukázky, které budou v souladu s grafickým vizuálem a logem vaší firmy. Takto bude každý obdarovaný vědět, že dárky pocházejí od vás.

Koupit univerzální dárkový poukaz

Pro koho se univerzální dárkové poukazy Givery hodí?

Zaměstnance

Asi není třeba zdůrazňovat, že spokojený zaměstnanec bude na pracovišti podávat lepší výkony. Je proto skvělé mít fungující motivační systémy, které zaměstnanci mohou využívat. Plošné odměny konkrétního typu ale mohou být zajímavé jenom pro část vašich zaměstnanců. Proč tedy nezvolit odměnu, která je opravdu smysluplná a nedat svým zaměstnancům opravdu široký výběr odměn, ze kterých si vyberou podle svých potřeb?

Obchodní partnery

Firmy běžně navazují během svého fungování různá obchodní partnerství. V rámci udržování dobrých vztahů je skvělé, když mohou čas od času své partnery kvalitně obdarovat. Givery univerzální dárkové poukazy představují elegantní dárek pro obchodní partnery, který navíc dokážeme stylizovat tak, aby byl opravdu jedinečný.

Každého, kdo chce udělat dojem s originálním dárkem na míru

Pokud plánujete (nejen) firemní event, propagaci vaší značky nebo speciální soutěž, možná přemýšlíte nad odměnou, kterou zvolit. Poukazy oblíbených značek se skvěle hodí pro kteroukoliv z těchto příležitostí. Jsme navíc schopni naše poukazy upravit tak, aby přesně vyhovovaly vašim požadavkům a zpestřily vaše podnikání.

 


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.