Zpracovávám
Nové dárkové poukazy OMV: skvělý dárek (nejen) pro motoristy

Čerpací stanice OMV zná snad každý - mají dlouhou tradici a jen v Česku jich je přes 130. A na Česko se rozhodně neomezují - najdete je ještě v 9 dalších evropských zemích. Pro zpříjemnění nejen pracovních cest si můžete nově pořídit dárkové poukazy OMV. Mají spoustu výhod a hodí se téměř pro každého - nejde tedy o dárek, který by potěšil pouze motoristy. Radost z něj budou mít také milovníci skvělé kávy, obchodní partneři či zaměstnanci, pro které hledáte důstojný dárek.

Obsah článku
  1. Výhody OMV dárkového poukazu
  2. Pro koho je OMV poukaz ideální?

Výhody OMV dárkového poukazu

Snadný nákup a použití

OMV poukazy je možno zakoupit v hodnotách 500 Kč, nebo za 1000 Kč. Skvělé také je, že v nákupu poukazů nejste nijak limitováni. Poukazy si totiž můžete zakoupit v libovolném množství. Nemusíte se ani obávat složitého placení. Poukaz stačí po natankování jednoduše předložit na pokladně. Doplatit pak případně můžete jakoukoliv jinou platební metodou.

Široké spektrum uplatnění

Možná si říkáte, že OMV poukaz je primárně určen na tankování benzinu. Ačkoliv za benzin s ním určitě platit můžete, poukaz lze použít i na uhrazení dalších nákupů u OMV. Můžete s ním mimo jiné třeba platit ve VIVA shopech - gastronomických provozech čerpacích stanic, nebo si dopřát kvalitní mytí na mycích linkách OMV Top Wash.

Koupit OMV dárkový poukaz

Flexibilita a pohodlí

S roční platností a možností uplatnění na více než 130 čerpacích stanicích OMV po celé České republice je poukaz skvělým dárkem nejen pro každého motoristu, ale i pro jeho spolucestující. Pokud už jste zákazníky OMV a sbíráte body do karty OMV MyStation, jistě vás potěší, že dárkový poukaz OMV lze s MyStation kombinovat.

A pokud MyStation ještě nemáte, můžete si ji jednoduše stáhnout jako aplikaci na mobilní telefony. Získáte s ní další výhody a slevy, případně do ní můžete sbírat body, které následně směníte za speciální odměny. Potěšit vás může například to, že při nové registraci získáte 50% slevu na mycí program TOP, XL kávu zdarma a 100 bodů.

Pro koho je OMV poukaz ideální?

Pro motoristy

OMV dárkový poukaz je samozřejmě skvělým řešením pro motoristy. Kromě tankování jej mohou využít nejen na mytí a nákupy v gastroshopech, ale potěší také řidiče, kteří milují dobrou kávu. Kvalitní kávu si totiž s tímto poukazem mohou vychutnat v kavárně VIVA Café. Kavárna nabízí různé kávové nápoje řídící se současnými trendy; můžete si tak zde pořídit flat white, americano i latté. A vyberete si jistě i něco k zakousnutí - VIVA Café nabízí až 1500 dalších produktů a dobrot.

Dobré pečivo zakoupíte i v kavárně Viva.

Pro zaměstnance a obchodní partnery

Pokud hledáte elegantní a praktický dárek pro své zaměstnance nebo obchodní partnery, OMV dárkové poukazy rozhodně poslouží jako reprezentativní ocenění. Jde o praktický dárek, který využije a ocení opravdu každý. Navíc můžete nakoupit libovolné množství dárkových poukazů tak, abyste pokryli potřeby vaší firmy. Zároveň se jedná o nejsnazší způsob, jak vyřešit cestovní náklady vašich zaměstnanců.

Pro všechny, kdo hledají rychlý, ale důstojný dárek

Givery nabízí svým zákazníkům jedinečnou příležitost zakoupit OMV voucher v online podobě. Nákup tak lze provést opravdu pohodlně přímo z domova, což je skvělé, pokud sháníte dárek na poslední chvíli. Poukazy navíc doručujeme na váš e-mail okamžitě po připsání platby. Dárkový poukaz OMV je tedy ideálním řešením pro všechny, kdo chtějí darovat rychle, kvalitně a bez starostí.

Spuštění prodeje poukazů, které se dají na čerpacích stanicích OMV libovolně využívat, přináší praktický dárek, který se snoubí s prestižní značkou. Jestliže hledáte unikátní a užitečnou odměnu pro své zaměstnance, obchodní partnery nebo blízké, OMV dárkový poukaz je tím pravým řešením.


(0) Komentářů
Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.